[Žinios trumpai] A.Piontkovskis išsakė netikėtą, bet logišką scenarijų, kaip greitu laiku atsikratys Putino – „tai nepalyginamai lengviau, nei surengti perversmą“  ()

Neseniai pasirodė informacija, kad Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui reikia skubios operacijos. Daugelis ukrainiečių su šiuo įvykiu sieja tam tikrų vilčių. Šių gandų fone Andrejus Piontkovskis, rusų matematikas, žurnalistas ir politikas, papasakojo, ko gali tikėtis Rusijos prezidentas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Piontkovskis pažymi, kad Rusijoje yra pakankamai protingų žmonių, kurie, nepaisant neapykantos Vakarams ir Ukrainai, vis dar supranta, kokioje beviltiškoje situacijoje dabar yra jų valstybė, todėl gali imtis veiksmų.

„Ir tokia mirtis ant operacinio stalo daugeliui atrodo kaip pats nekalčiausias scenarijus. Tai lengviau nei surengti karinį perversmą, įsibrauti į bunkerį su kulkosvaidžiais", – sakė jis.

Putino likvidavimas, Piontkovskio nuomone, atitinka sistemos interesus. „Žinoma, mes nekalbame apie naują, gražią, demokratinę Rusiją“. Šie žmonės, pabrėžia politikas, pirmiausia yra didžiausi nusikaltėliai visos žmonijos istorijoje, multimilijardieriai. Ir dabar šios komandos interesai skiriasi nuo Putino interesų. Be jo sistema vis tiek išgyvens.

„Aš matau du sistemos elgesio scenarijus. Netrukus po to, kai Putinas mirs ant operacinio stalo, mums bus pranešta, kad Patruševo-Putino nusikalstamos veikos grupuotė perėmė vadovavimą“, – sakė P. Piontkovskis.

 

Kitas įvykių scenarijus, anot politiko, gali išsipildyti jau gegužės 9 d.

„Gegužės 9 d. turi būti priimti kai kurie negrįžtami sprendimai. Baltarusijos prezidentas Lukašenka „mielai“ leis sudaryti taiką Breste tokiomis pačiomis sąlygomis kaip ir 1918 m. (tarp Vokietijos ir Sovietų Rusijos)“, – sakė P. Piontkovskis.

„Greitai ateis gegužės 9 d., todėl galime patikrinti šiuos spėjimus“, – užbaigė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(7)
(16)

Komentarai ()