[Žinios trumpai] Prasidėjo totalus Ukrainos kariuomenės demonizavimas: rusai skelbia, ką surado apkasuose – štai kodėl ukrainiečių neįmanoma „įveikti“  ()

Ukrainos kariuomenė ir toliau demonizuojama.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-06 [Žinios trumpai] Prasidėjo totalus Ukrainos kariuomenės demonizavimas: rusai skelbia, ką surado apkasuose – štai kodėl ukrainiečių neįmanoma „įveikti“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos Kovos su dezinformacija centras per pastarąją dieną turėjo darbo, surinkdamas okupantų skleidžiamas klastotes, manipuliacijas ir dezinformacijas.

Centras teigia, kad Rusijos žiniasklaida paskleidė informaciją apie tai, kad Luhansko srityje Rubižnės apkasuose tariamai rasta karinių psichotropinių vaistų, kurių dėka Ukrainos kovotojai tampa „universaliais kariais“.

„Įspėjame: tai šmeižtas!“, – pabrėžė ekspertai.

Be to, rusų propagandistai paskleidė gandus, kad per pastaruosius 10 metų Ukrainos žvalgyba turėjo agentus, kurių tikslas buvo suformuoti neutralų Lenkijos visuomenės požiūrį masines lenkų žudynes, įvykdytas Ukrainos nacionalistų Voluinėje 1943 metais.

Ukrainiečiai buvo perspėti: tai taip pat dezinformacija.

Rusijos žiniasklaida nerimsta ir toliau demonizuoja Ukrainos kariuomenę teigdama, kad „Ukrainos kovotojai šaudė į pabėgėlių koloną, vykstančią iš Volchansko į Charkivą“.

Centro teigimu, tai – manipuliacija.

 

UNIAN rašė, kad Rusijos kariuomenės nuostoliai kare prieš Ukrainą yra gigantiški. Priešo kariuomenė yra demoralizuota ir Rusijos propagandistai tiesiog neturi kito pasirinkimo, jie priversti kurti naujas klastotes, kad pateisintų savo pralaimėjimus.

Ką gi, pasak jų, ukrainiečiai nenugalimi, nes naudoja juodąją magiją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(50)
(1)
(49)

Komentarai ()

Susijusios žymos: