[Žinios trumpai] JAV bijo, kad Ukraina išžudys visus Rusijos generolus? J.Kirby pakomentavo, kaip dalijamasi žvalgybos informacija  (1)

Pentagono atstovas spaudai pasidalino informacija apie žvalgybos duomenų perdavimą Ukrainai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pentagono atstovas spaudai Johnas Kirby pažymėjo, kad Ukraina yra labiau informuota apie tai, kas vyksta fronte, nei Jungtinės Valstijos.

JAV gynybos departamentas pranešė, kad dalinasi žvalgybos duomenimis apie situaciją mūšio lauke su Ukraina, tačiau neperduoda informacijos apie aukščiausių Rusijos armijos karinių vadų buvimo vietą. Tai pareiškė Pentagono atstovas spaudai Johnas Kirby spaudos konferencijoje, praneša RBC-Ukraine.

„JAV teikia mūšio lauko žvalgybinę informaciją, kad padėtų ukrainiečiams apginti savo šalį. Mes apie tai kalbėjome. Mes neteikiame žvalgybinės informacijos apie aukšto rango karinių vadų buvimo vietą mūšio lauke ir nedalyvaujame, numatant taikinių pasirinkimą, tai sprendžia Ukrainos ginkluotosios pajėgos“, – sakė jis.

 

Kirby pažymėjo, kad Ukraina yra labiau informuota apie tai, kas vyksta fronte, nei Jungtinės Valstijos.

„Ukrainiečiai, atvirai kalbant, turi daug daugiau informacijos nei mes. Tai yra jų šalis, jų teritorija, ir jie turi savo patikimų šaltinių“, – sakė Kirby.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(44)
(1)
(43)

Komentarai (1)