[Žinios trumpai] „Kerštas“: vos už kilometro nuo masinių žudynių vietos Ukrainos gynėjai sunaikino Rusijos tanką T-90 (Video)  ()

Stary Saltove, Charkivo srityje 227-asis ukrainiečių batalionas sunaikino naujausią rusų įsibrovėlių tanką T-90.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vieta yra vos už kilometro nuo vietos, kurioje buvo apšaudyta civilių mašinų kolona. Mašinų koloną apšaudė rusai, neleisdami taikiems ukrainiečiams išvykti iš okupuotos teritorijos.

„Mes atkeršijome už jus, mūsų artimieji“, – komentavo kovotojai, rodydami sunaikintą T-90 tanką:

UNIAN pranešė, kad 15 gyventojų automobilių išvažiavo iš Rusijos kariuomenės užimto ​​Volchansko miesto Čugujevskio rajone. Kelyje, netoli Stary Saltovo kaimo Čugujevskio rajone, automobilių kolona buvo apšaudyta. Tai įvykdė RF ginkluotųjų pajėgų kariai.

Kelkraštyje, tarp Stary Saltovo ir Aukštutinio Saltovo kaimų, policija rado šešis sugadintus automobilius ir keturis apdegusius kūnus.

Kiek anksčiau žiniasklaida informavo, kad Rusijai jau trūksta šiuolaikinių modernių tankų, su kuriais galėtų tęsti karo veiksmus, todėl jiems tenka skubiai modernizuoti įrangą, pagamintą SSRS.

 

 

O Charkivo srityje yra vykdomas didelis kontrpuolimas, apie kurį gegužės 5 dieną paskelbė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadas Valerijus Zalužnas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(32)
(0)
(32)

Komentarai ()

Susijusios žymos: