[Žinios trumpai] Įpykę dėl nesėkmių rusai pradėjo masinį puolimą: iš karto puolė dviem kryptimis, visur gavo į kailį  ()

Priešas suaktyvino karines operacijas iš karto dviem kryptimis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Priešo kariuomenė sustiprino kovines operacijas Donecko ir Tavričeskos kryptimis.

Taip rašoma Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo operatyvinėje informacijoje.

„Donecko ir Tavričeskos kryptimis priešas vykdo karines operacijas, siekdamas suvaržyti gynybos pajėgų dalinių veiksmus. Per pastarąsias 24 valandas priešas sustiprino karo veiksmus. Jis bando pasiekti Luhansko ir Donecko sričių administracines sienas. Jis persigrupavo, papildė atsargas, sukūrė oro gynybos ir logistikos sistemas, tikriausiai siekdamas sustiprinti karo veiksmus Sjeverodonecko ir Lysyčansko gyvenviečių srityse.

Limano kryptimi priešas bandė visiškai kontroliuoti Aleksandrovkos kaimą, o taip pat, remiamas artilerijos, įsitvirtinti šiauriniame Šandrigolovo kaimo pakraštyje. Nesėkmingai.

Sjeverodonecko kryptimi Rusijos kariuomenė bando užimti Rubižnės kaimą, tačiau jiems nesiseka.

Popasnos kryptimi įsibrovėliai bando užimti pozicijas Popasnos kaime ir perimti Popasna-Bachmutas greitkelio atkarpą.

Jie taip pat vykdo puolimą Novoselovkos gyvenvietės kryptimi, tačiau jiems nesiseka, kovos tęsiasi.

Kurachovskio kryptimi priešas bando pagerinti taktinę situaciją Novomikhailovkos gyvenvietės kryptimi, tačiau taip pat nesėkmingai.

Mariupolio kryptimi karo veiksmų intensyvumas buvo sumažintas“, – teigiama pranešime.

Novopavlovsko ir Zaporižios kryptimis priešas suaktyvino oro žvalgybą Orechovo, Gulyaipolės, Kamyševacho ir Jasnaja Polianos gyvenviečių srityse.

 

Južnobugskio kryptimi priešas, turintis iki 15 bataliono taktinių grupių pajėgas, stengiasi išlaikyti savo pozicijas. Nevykdo aktyvių karo veiksmų. Jis apšaudė Ukrainos karių pozicijas iš minosvaidžių, artilerijos pabūklų ir daugkartinių raketų sistemų. Karernos kaimo vietovėje jis naudojo karinę aviaciją.

Priešas nevykdė aktyvių operacijų Volynsko, Poleskio ir Seversko kryptimis.

Slobožanskio kryptimi priešo kariuomenė koncentruoja rezervus Belgorodo srities teritorijoje, kad galėtų vykdyti kovinius veiksmus prie Ukrainos valstybės sienos. Patvirtintas atskirų Vakarų karinės apygardos 1-osios tankų armijos dalinių dislokavimas nurodytose srityse.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(0)
(35)

Komentarai ()

Susijusios žymos: