[Žinios trumpai] Dūmos vicepirmininkas pareiškė, kad Rusija turi pasiekti Lenkijos sienas - Ukraina sureagavo iš karto  ()

Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos vicepirmininkas Piotras Tolstojus stipriai palaiko invaziją į Ukrainą. Jis teigia, kad Rusija turi tęsti puolimą tol, kol pasieks Lenkijos sieną. Tai yra, Rusijos karinė mašina turi pervažiuoti visą Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Toks nusiteikimas Rusijoje tikrai nėra retas - dauguma politikų palaiko Rusijos invaziją į Ukrainą ir palaiko Putiną. Net ir po to, kai Rusija atsitraukė nuo Kyjivo, Rusijos politikai džiūgaudami kartoja, kad reikia užimti visą Ukrainą. Į šiuos pasisakymus labai greitai sureagavo Ukrainos prezidento patarėjas Michailo Podoliakas.

„Mano nuomone, tai buvo nuostabus pasisakymas. Tame pačiame lygyje kaip ir pono Lavrovo žodžiai, sukėlę susirūpinimą Izraeiliui. Visa tai tik rodo, apie ką galvoja Rusijos politinis elitas. Putinas ne tik apie tai galvoja. Jie tuo gyvena, jie tame verda. Tai yra jų kraujagyslėse - jomis teka infekcinės bakterijos ir noras sunaikinti visus, kas vaikšto“, teigia Podoliakas.

 

Jis taip pat atkreipė dėmesį į tai, kad Dūmos vicepirmininkas išreiškė norą sunaikinti Ukrainą kaip valstybę. „Tai yra genocidas, bet ne ukrainiečių etniškumo, o pilietiškumo pagrindu. Jie atvirai apie tai kalba“, teigia Podoliakas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(44)
(0)
(44)

Komentarai ()

Susijusios žymos: