[Žinios trumpai] Kaip atrodo Doneco upė po didžiulio Rusijos sutriuškinimo - tai buvo okupantų skerdykla (Video iš drono)  ()

Rusai stengėsi užimti paskutinę vis dar ukrainiečių kontroliuojamą Luhansko regiono dalį. Tam jie turėjo persikelti per Doneco upę. Tačiau Ukraina turėjo kitų minčių ir dabar ta vietovė - didžiulės rusų karinės technikos kapinės.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-16 [Žinios trumpai] Kaip atrodo Doneco upė po didžiulio Rusijos sutriuškinimo - tai buvo okupantų skerdykla (Video iš drono)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiksliais artilerijos šūviais, koreguotais naudojant dronus, sunaikinta labai daug rusų karinės technikos. Ukrainiečiams pavyko sutriuškinti aštuonių segmentų pontoninį tiltą, o tada rusams nebebuvo kaip trauktis. Dabar Donecas skalauja nuskendusius tankus, o pavasario žalumo medžiai po truputį dengia sudegusias pėstininkų kovos mašinas.

Tikslus sunaikintos rusų karinės technikos skaičius nėra žinomas, bet galite pabandyti paskaičiuoti patys:

 

Ukrainiečiai gandų lygyje kalba, kad tame mūšyje galėjo žūti ir pusantro tūkstančio rusų. Jie mušti ir tankais, ir prieštankinėmis raketomis, bet didžiausius nuostolius sukėlė artilerija.

(29)
(0)
(29)

Komentarai ()

Susijusios žymos: