[Žinios trumpai] Rusija to niekada nesuprato ir nesupras: „Mes žinome, kaip sunaikinti kariuomenę, kad nuo galvos nenukristų nė vienas plaukas“  ()

„Mes žinome, kaip išstumti kariuomenę“: Arestovičius kreipėsi į okupuotų teritorijų gyventojus. Jis teigė, kad šis klausimas yra aptariamas kiekvieną dieną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Į laikinai okupuotų teritorijų gyventojus kreipėsi Ukrainos prezidento patarėjas Oleksijus Arestovičius. „Ukraina juos prisimena kas sekundę“, sakė jis „Feygin Live“ eteryje.

Anot jo, Ukrainos ginkluotosios pajėgos žino, kaip išstumti rašistus, nepakenkiant vietos gyventojams. Šis klausimas yra aptarinėjamas kiekvieną dieną. „Mes išlaisvinsime jus ginkluotąja jėga. Deokupuosime. Nuo galvos nenukris nė vienas plaukas, na, išskyrus nelaimingus atsitikimus, kurie gali įvykti. Mes žinome, kaip išstumti kariuomenę tiesiogiai nepuolant Chersono, Melitopolio ir taip toliau“, – sakė jis.

Jis taip pat pranešė, kad Vyriausybė ruošia rekomendacijų paketą, kaip elgtis okupuotose teritorijose. „Vyksta sudėtinga diskusija, kurią apsunkina tik tai, kad čia galioja tarptautinė karo teisė. Ir šis dalykas reikalauja labai didelio subtilumo. Ir nėra taip paprasta nubrėžti ribą tarp agresoriaus finansavimo ir tiesiog ėjimo į darbą“, – pabrėžė Arestovičius.

 

Anksčiau jis yra pareiškęs, kad Rusija bando derėtis su Europa, siekdama išsaugoti okupuotas teritorijas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(24)
(1)
(23)

Komentarai ()

Susijusios žymos: