[Žinios trumpai] Rusijos TV propagandistai: karas Ukrainoje yra tik konflikto su NATO „repeticija“ – „mūšio lauke išsiaiškinsime kieno ginklai geresni“ (Video)  (3)

Rusijos valstybinės televizijos svečias teigia, kad karas Ukrainoje gali būti tiesiog „laiptelis į didesnius konfliktus“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aleksejus Fenenko, Maskvos Tarptautinio saugumo studijų instituto mokslinis bendradarbis, Kremliaus propagandinio „Rossija-1“ kanalo laidoje „60 minučių“ svarstė, kaip invazija į Ukrainą gali būti Maskvos išbandymų poligonas pradėti dar didesnius karus.

„Mums karas Ukrainoje yra galimo didesnio konflikto repeticija ateityje“, – sakė jis vaizdo klipe, kuriuo ketvirtadienį pasidalijo Rusijos stebėtoja ir žurnalistė Julia Davis.

„Išbandysime ir palyginsime NATO ginklus su savo. Mūšio lauke išsiaiškinsime, kiek mūsų ginklai yra stipresni už jų", – sakė jis.

 

„Tai gali būti mokymosi patirtis mūsų būsimiems konfliktams“, – sakė jis.

Jis taip pat aptarė, kaip karas išplis už Ukrainos ribų, iškeldamas „neišvengiamo“ karo prieš „Europą ir pasaulį“ idėją.

Fenenkos komentarai atkartoja tuos, kuriuos anksčiau išsakė Rusijos TV propagandistai, kurie nenumaldomai kartojo Kremliaus propagandą apie Rusijos invaziją į Ukrainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(15)
(-12)

Komentarai (3)