[Žinios trumpai] Kačių maistas - delikatesas: pašiurpęs rusų „savanoris“ pasakojo, kokį maistą okupantai dalija Mariupolyje  ()

Vienas iš rusų „savanorių“ pasakojo, kad Mariupolio gyventojams išduodami siaubingi daviniai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Okupantai Mariupolyje mėgina sukurti humanitarinės pagalbos gyventojams vaizdą. Vietoje įprastų konservų žmonėms jie duoda tokį šlykštų maistą, kad net katės jo atsisako.

Tai liudija garso įrašas su rusų „savanorio“ istorija, kurią „Telegram“ puslapyje paskelbė Mariupolio mero patarėjas Petras Andriuščenka.

Vadinamasis „savanoris“ apibūdino žmonių gyvenimą Mariupolyje ir pažymėjo, kad mieste smarkiai pabrango maisto produktai, o humanitarinė padėtis išlieka sunki. Vyro teigimu, net ir po dviejų mėnesių maisto problema nebus išspręsta.

„Yra daug senų žmonių, kurie net šliauždami atsiėmė 7 tūkst. rublių pensiją. Bet patikėkite, dabar ten kainos milžiniškos, o ir humanitarinė padėtis vis dar komplikuota“, – teigė „savanoris“.

Jis pridūrė, kad: „Davinių, duodamų „Vieningosios Rusijos“, neįmanoma valgyti. Visi žmonės sako, kad konservai yra tokie šlykštūs, kad net katės jų neėda. Atsidarai konservų dėžutę, bet smirda kažkokiu šlamštu – tai nutinka itin dažnai“, – sakė „savanoris“.

Priminsime, kad prie Kijevo apiplėštuose vietinio prekybos centro sandėliuose, kaimą išvadavus iš užpuolikų, buvo aptiktos atviros kačių maisto pakuotės.

 

„Įsibrovėliai apiplėšė Kijevo srities Kopylovo kaime esančius parduotuvių sandėlius. Iš bado suvalgė net kačių maistą. Matyt, net kačių maistas yra skanesnis už pasibaigusius Rusijos sausuosius davinius. Marodierių ir tarakonų armija“, – sakė A. Geraščenka.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(17)
(1)
(16)

Komentarai ()

Susijusios žymos: