[Žinios trumpai] Arestovičius atkreipė dėmesį į rimtą problemą: Ukrainoje prasidėjo skilimas (Video)  ()

Ukrainos prezidento patarėjas Oleksijus Arestovičius teigia, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos kai kur vis dar nusileidžia Rusijai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Arestovičiaus teigimu, Ukrainai sunku rinkti rezervą. „Rusų kariuomenei pralaimime greičiu. Savo rezervą jie susirinko anksčiau nei mes. Mes atsiliekame, o tai stipriai apsunkina situaciją fronte. Dėl to rusų pajėgos gali sugrįžti į mūsų šalies šiaurę ir didinti spaudimą Chersono-Zaporižės linijai“, apie kylančią grėsmę pranešė Arestovičius.

Visas Ukrainos problemas padidins visuomenės skilimas, kurį sukėlė karo nuovargis ir skirtingų veikėjų kaltinimai vieni kitiems. Ukrainiečiai nebėra tokie vieningi, kokie turėtų būti, nes tiesiog pavargo. Be to, situacija Rytuose dabar yra labai sunki ir ten rusų pajėgos didina spaudimą ir veržiasi.

 

„Žmonės pradėjo isterikuoti ir jiems reikia paaiškinimo. Atėjome prie tos stadijos, tai buvo neišvegiama. Bet ji tęsis mėnesį, gal pusantro, kol Vakarų parama atvyks ir galėsime stabilizuoti situaciją“, apibendrino Arestovičius.

(58)
(2)
(56)

Komentarai ()

Susijusios žymos: