[Žinios trumpai] Karo ekspertas perspėjo apie naują pavojų Ukrainai nuo birželio 1 d.  ()

Ždanovas priminė, kad pasaulis negyvena aliarmo ir raketų smūgių sąlygomis, kaip Ukraina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Olegas Ždanovas perspėja, kad dėl Europos politikų atostogų sezono Ukraina gali susidurti su sunkumais derybose dėl ginkluotės vasarą.

Jis tai pasakė interviu „UkrLife“.

Ekspertas abejojo, kad „Ukrainos klausimas“ bus kai kurių Europos politikų prioritetas.

„Nepamirškite, kad visas pasaulis, išskyrus tave ir mane, gyvena taikos metu, neturi pavojaus signalų, raketų smūgių, nieko. Nepamirškite, kad birželio 1 d. Europos politikoje prasideda atostogų sezonas. Čia kyla didžiulis klausimas: kas priims sprendimus? Kas sėdės? Kaip manote, ar jie pasiliks vasaros laikotarpiui ir susės spręsti globalių problemų? Ypač su tokiais lobistiniais bandymais, kad „organizuokime derybas su Rusija“? Toks yra klausimas“, – sakė Ždanovas.

 

Kaip anksčiau pranešė UNIAN, remiantis žiniasklaidos pranešimais, tarp NATO šalių yra neoficialūs susitarimai susilaikyti nuo tam tikrų rūšių ginklų tiekimo Ukrainai. Taip yra dėl tiesioginės karinės konfrontacijos su Rusija rizikos, kurią Aljansas nori sumažinti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(6)
(9)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: