[Žinios trumpai] Laukinis klyksmas virš pelkės: „Tik ne tai! Tik neduokite jiems ilgo nuotolio reaktyvinių sistemų! Tik ne keršto ginklą!“  ()

Laukinis klyksmas virš pelkės: Podoliakas papasakojo apie Rusijos Federacijos reakciją į MLRS perdavimą Ukrainai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-30 [Žinios trumpai] Laukinis klyksmas virš pelkės: „Tik ne tai! Tik neduokite jiems ilgo nuotolio reaktyvinių sistemų! Tik ne keršto ginklą!“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prezidento patarėjas Michailas Podoliakas kalbėjo apie Rusijos įsibrovėlių reakciją į tolimojo nuotolio MLRS perdavimą Ukrainai.

„Retas bjaurumas, visos šios temos iš Rusijos Federacijos. Visais lygiais... Jie patenka į kitos šalies teritoriją ir masiškai griauna infrastruktūrą, žudo civilius ir tyčia visiškai griauna visus mūsų miestus. Jie tai vadina šlykščiu ir apgaulingu terminu „speciali karinė operacija“, – prisiminė Podoliakas.

Jis pažymėjo, kad okupantai Ukrainoje naudoja visų tipų sunkiąją artileriją, sunkiuosius liepsnosvaidžius, daugkartinio paleidimo raketų sistemas, sunkiasias aviacijos bombas ir įvairių modifikacijų sparnuotąsias raketas, kurių nuotolis viršija 1000 km.

„Dar kartą: padarai su rusiškais pasais įvažiuoja į suverenią Ukrainą ir čia sudegina viską iš eilės su visokiais nebranduoliniais ginklais. Nors dėl savo įgimto bailumo jie jau pasiruošę naudoti ir „taktiką“ (taktinius branduolinius ginklus – red.), ir „chemiją“ (cheminius ginklus – red.).“

„Ir tie šizofrenikai tiki, kad turi teisę tai daryti – žudyti civilius visais (pabrėžiu – visais) sunkiaisiais ginklais absoliučiai suverenioje kitoje valstybėje. Bet, kai tik tapo žinoma, kad Ukraina vis tiek gaus MLRS, rusai iškart puolė į isteriją. Virš visos Rusijos pelkės dabar girdimas laukinis klyksmas: „Tik ne tai! Tik neduokite jiems ilgo nuotolio reaktyvinių sistemų! Tik ne keršto ginklą!“ – įsitikinęs Podoliakas.

 

Jo nuomone, tai reiškia tik viena – Rusija yra pajėgi kovoti išskirtinai prieš neginkluotus civilius.

„Iš karto prideda į kelnes, jei priešininkas gauna lygiavertį ginklą. Išvada? Laukinių rusų riksmai: „Atšaukti sankcijas!“ ir klūpančių maldavimas „neduokite ukrainiečiams MLRS!“ yra tiesioginis šių dviejų žingsnių didelio efektyvumo įrodymas“, – pabrėžė Podoliakas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(261)
(9)
(252)

Komentarai ()