[Žinios trumpai] Vos vienas smūgis ir nėra nei šarvuočio, nei įgulos: vaizdo įraše užfiksuotas labai tikslus smūgis okupantams (Video)  (1)

Zaporižės regione Ukrainos ginkluotųjų pajėgų specialiųjų pajėgų kariai iš drono pastebėjo prie šarvuoto pėstininkų transporterio susirinkusius rusų karius. Ir juos pašalino.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Antonas Heraščenko negali patikėti, kaip efektyviai veikia Ukrainos dronų įgulos. Jo teigimu, jei Ukraina turėtų 300 gerai aprūpintų dronų įgulų, per mėnesį būtų galima sunaikinti ir 3000 rusų karinės technikos vienetų. Ir tai būtų galima daryti pigiai - visų šių įgulų aprūpinimas kainuotų 45-50 milijonų dolerių, o jos rusams sukeltų milijardinius nuostolius.

Ir sunku su tuo nesutikti. Nes šie nedideli 35-40 tūkstančių dolerių kainuojantys žvalgybiniai dronai, kuriuos ukrainiečiai pritaiko šarvamušių užtaisų mėtymui, veikia stebėtinai efektyviai.

Štai specialiųjų pajėgų kariai prie rusų BTR-82 pastebėjo susirinkusius orkus ir netrukus juos sunaikino. Sprogimas sunaikino iš šarvuotą pėstininkų transporterį:

(63)
(1)
(62)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: