[Žinios trumpai] Skandalas Rusijoje: apšvarinta raketų gamykla – dingo didelis kiekis ypatingos žaliavos: nuostolis 260 000 eurų  ()

Žaliavas išvežė nepažįstami asmenys, pasitelkę suklastotus dokumentus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-30 [Žinios trumpai] Skandalas Rusijoje: apšvarinta raketų gamykla – dingo didelis kiekis ypatingos žaliavos: nuostolis 260 000 eurų  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš didžiausios Rusijos ginklų gamintojos sandėlio Koroliove netoli Maskvos buvo pavogtos 7 tonos titano. Jis naudojamas oras-žemė ir oras-oras kovinėms raketoms gaminti.

Apie tai praneša „Telegram“ kanalas „Mash“. Pažymima, kad strateginę žaliavą nepažįstami asmenys išvežė suklastotais dokumentais.

„Iš dukterinės „Tactical Missiles Holding" įmonės buvo pavogtos septynios tonos titano. Bendrovė gamina raketas oras-žemė ir oras-oras bei vėjo turbinas", – sakoma pranešime.

Nusikaltėliai pasinaudojo netikrais dokumentais, pateko į Koroliovo sandėlį ir išvežė 7319 kilogramų žaliavos už 18 milijonų rublių (260 000 eurų).

 

„Policija tiria, kodėl patikros punktas neatpažino klastotės, ar vienas iš darbuotojų yra susijęs su vagyste ir ar kamerose matomi vagių veidai,“, – pažymi „Mash“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(72)
(2)
(70)

Komentarai ()