[Žinios trumpai] Zelenskis įvardijo tikrąją priežastį, kodėl nori derybų tiesiogiai su Putinu – jis tą padarys tik vienu atveju  (1)

„Jis (Putinas) sukūrė valstybę, kurioje be jo niekas nieko nesprendžia“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-30 [Žinios trumpai] Zelenskis įvardijo tikrąją priežastį, kodėl nori derybų tiesiogiai su Putinu – jis tą padarys tik vienu atveju  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis paaiškino, kodėl nori sėsti prie derybų stalo su Rusijos diktatoriumi Vladimiru Putinu. Anot jo, visi kiti šalies agresorės atstovai Rusijoje yra „be balso“.

Apie tai Zelenskis kalbėjo, duodamas interviu olandų leidiniui.

„Noriu derybų su Putinu, nes toje valstybėje nėra su kuo daugiau derėtis. Jis sukūrė valstybę, kurioje be jo niekas nieko nesprendžia. Rusijos užsienio reikalų ministras taip pat nesvarbus ir jo kalbos nesvarbios. Tai, kad ministras sako, kad atsiųs delegaciją deryboms, yra nesvarbu. Deja, visi šie žmonės yra niekas“, – sakė Zelenskis.

 

Ukrainos vadovas įsitikinęs, kad V. Putinas sės prie derybų stalo, kai Ukraina nublokš Rusijos kariuomenę į vasario 23 dienos pozicijas. Suprasdamas, kad pralaimėjo, jis bus priverstas žengti šį žingsnį. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(33)
(1)
(32)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: