[Žinios trumpai] Žiniasklaida: Bideno administracija apsisprendė dėl raketinių sistemų MLRS tiekimo Ukrainai, paviešintas nuosprendis  ()

Laukiama oficialiai patvirtintos informacijos.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-29 [Žinios trumpai] Žiniasklaida: Bideno administracija apsisprendė dėl raketinių sistemų MLRS tiekimo Ukrainai, paviešintas nuosprendis  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„The New York Times“, remdamasis Amerikos pareigūno žiniomis, praneša, kad JAV prezidento Joe Bideno administracija pritarė didelio nuotolio daugkartinio paleidimo raketų sistemų (MLRS) siuntimui į Ukrainą.

Manoma, kad oficialus pranešimas apie ginklų perdavimą bus paskelbtas ateinančią savaitę. Spėjama, kad tai bus palydoviniu būdu valdomas ginklas M31 GMLRS (angl. Guided Multiple Launch Rocket System), galintis gabenti maždaug tiek pat sprogmenų, kiek ir 500 svarų sverianti aviacinė bomba ir daugkartinio paleidimo raketų sistemos HIMARS (High Mobility Artillery Rocket Systems), rašo „The New York Times“.

Pentagono atstovas spaudai Johnas Kirby, komentuodamas galimus pristatymus, sakė, kad jis „susilaikys nuo ankstyvų komentarų ir nekalbės apie oficialiai nepatvirtintus sprendimus“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(120)
(1)
(119)

Komentarai ()

Susijusios žymos: