[Žinios trumpai] Skelbiama, kad Ukrainos diversantai jau įsiveržė į Rusijos teritoriją, įvyko mūšis su pasieniečiais, yra žuvusių  ()

Pranešama, kad susidūrimas truko tris valandas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gegužės 27 dieną, penktadienį, neskelbiamas rusų pasieniečių skaičius buvo nukauti Briansko regione. Maksimas Fominas, geriau žinomas netikru vardu Vladlen Tatarskyj, pranešė, kad išpuolį įvykdė diversantai iš Ukrainos.

Blogeris teigia, kad apie tai pranešė Briansko naujienų tarnybos. Pasak jų, Zernovo kaimas Briansko regione buvo apšaudytas iš Ukrainos teritorijos. Vietinis gyventojas Nikolajus Borodulinas žurnalistams sakė, kad mūšis javų laukuose truko tris valandas - ir jis vyko Rusijos Federacijos teritorijoje.

Fominas, kuris yra aršus Rusijos ir Putino rėmėjas, teigia, kad buvo nukauti keli rusų pasieniečiai. Tiesa, jis teigia, kad dėl kažkokių nežinomų priežasčių nukautų pareigūnų vardai nebus skelbiami. „Lyg karo nebūtų, lyg visa tai nevyktų Rusijos teritorijoje“, rašė blogeris.

Rusija stengiasi išvengti panikos tarp savo gyventojų. Jei jų paleista pabaisa sugrįžtų namo, gyventojai imtų ieškoti kaltųjų ir neduok Dieve jų rastų Kremliuje - būtų tikra problema. Ukrainiečių žurnalistas Romanas Cymbaliukas teigia, kad rusų pareigūnai iš Briansko teritorijos išveža savo šeimas. Aišku, apie tai civiliams nepranešama. Tačiau Ukrainos prezidento patarėjas Mychailo Podoliakas teigia, kad Ukrainos pajėgos yra susikoncentravusios apginti Ukrainą, o ne atlikti puolimą Rusijos teritorijoje. Kita vertus, keistus įvykius Rusijos teritorijoje jis vadina „karmos pasireiškimu“.

(265)
(12)
(253)

Komentarai ()

Susijusios žymos: