[Žinios trumpai] Ukrainos karo lėktuvai smogė okupantams Charkivo srityje: skelbiami puolimo rezultatai  ()

Nors sėkmingomis kontratakomis Ukraina nustūmė priešą tolyn nuo Charkivo, rusai šio krašto nepamiršo. Pranešama, kad Charkivo infrastruktūra buvo apšaudyta raketų salvėmis, kurios apgadino automobilius ir gyvenamus pastatus. Tačiau ukrainiečiai nelaukia tragedijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Charkivo administracijos vadovas Olehas Sinehubovas praneša, kad naktį įvykęs apšaudymas raketomis ukrainiečiams nekainavo gyvybių, bet pora žmonių buvo sužeisti. O tada ukrainiečiai susitvarkė su grėsme.

„Ukrainos gynėjai stumia okupantų teritoriją iki valstybės sienos ir jiems duoda stiprų atsaką. Ukrainos orlaiviai sudavė smūgį iš oro į okupantų dalinius prie Dovhenkės kaimo. Ukrainos atakos lėktuvas „Su-25“ ir bombonešiai „Su-24M“ sunaikino rusų kuopos taktinę grupę, amunicijos sandėlį, šarvuočių grupę“, teigia Sinehubovas.

Netrukus po invazijos pradžios Rusija gyrėsi, kad sunaikino Ukrainos karo aviaciją. Tačiau yra žinoma, kad ukrainiečių „Su-25“ ir kiti lėktuvai tebeskraido. Ir jiems Ukraina gauna detalių. Tiesą sakant, partneriai papildė Ukrainos orlaivių flotilę, nors apie tokią paramą vengiama kalbėti garsiai.

(70)
(0)
(70)

Komentarai ()

Susijusios žymos: