Rusijos propagandistė: „specialioji karinė operacija baigėsi - prasideda Trečiasis pasaulinis karas, demilitarizuosime visą NATO“ (Video)  ()

Olga Skabejeva kadaise išgarsėjo žarstydama kaltinimus Rusijos opozicijos atstovams. Kai jų praktiškai nebeliko, dabar ji grasina visam pasauliui dirbtinai nutaisiusi kiek įmanoma griežtesnį toną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„60 minučių“ vedėja Skabejeva dabar pareiškė, kad specialioji karinė operacija (taip Rusija vadina invaziją į Ukrainą) yra baigta - dabar prasideda Trečiasis pasaulinis karas.

„Galbūt laikas pripažinti, kad Rusijos specialioji karinė operacija Ukrainoje baigėsi ir prasideda tikras karas. Trečiasis pasaulinis karas. Esame priversti demilitarizuoti ne tik Ukrainą, bet ir visą Šiaurės Atlanto aljansą“, teigė Skabejeva.

Tokius pareiškimus Skabejeva paskelbė po to, kai Donecko separatistai pradėjo pasakoti, kad amerikiečių Ukrainai suteiktos haubicos M777 yra naudojamos Donecko centrui apšaudyti. Separatistai teigia, kad su 10-20 kartų daugiau ginklų turinčiomis rusų pajėgomis kovojanti Ukraina randa laiko ir energijos civiliams gyvenamiesiems rajonams apšaudyti. Ir tam, žinoma, naudoja NATO suteiktą ginkluotę. Tai privertė Skabejevą sakyti, kad teks demilitarizuoti visą NATO ir Rusija „bus priversta“ tai padaryti.

 

Propagandistai stengiasi pateisinti Rusijos veiksmus ir nesėkmes Ukrainoje. Ramzanas Kadyrovas teigė, kad rusų pajėgos patiria sunkumų, nes Vakarai Ukrainai tiekia ginkluotę. Tup tarpu propagandinis Baltarusijos tV kanalas pareiškė, kad Ukraina gali bandyti aneksuoti dalį Gomelio ir Bresto regionų.

(5)
(12)
(-7)

Komentarai ()