Ekspertas: ar žinote kas bus, kai Putinas pasitrauks? Tai būtina suprasti visiems, galvojant apie ateitį  (3)

„Ukrainos ir mūsų visų ateitį reikia planuoti taip, kad ji nepriklausytų nuo to, kada V. Putinas pasitrauks. Jis tiesiog suformavo ir davė pavadinimą tam, kas visada buvo, yra ir bus Rusijoje – tai yra putinizmas. Būtent su juo turėsime kovoti“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vėl pasklido žinia: „Putinas serga onkologine liga...“. Šį kartą neva „kasos vėžys“. Prieš tai buvo skydliaukės vėžys, kraujo vėžys, metastazės smegenyse. Ko tik nebuvo. Tokios naujienos aktyviai sklando nuo 2014 m., jei ne nuo dar anksčiau.

Atleiskite, bet koks skirtumas, ar Putinas serga onkologinėmis ligomis, ar ne? Koks iš principo skirtumas, kada ir nuo ko tiksliai jis mirs?

Ar dar kas nors nesupranta, kad tai ne apie V. Putiną? Kad Rusija su jo pasitraukimu nepasikeis nė trupučio? Ar dar kas nors nesupranta, kad Rusija tokia ne dėl to, kad yra V. Putinas?

Kas tai? Putinizmas – tai karo nusikaltimai, kuriuos rusai daro Bučoje, Irpene, Mariupolyje, Chersone, Černihive, Charkive, Sumuose ir kituose Ukrainos miestuose.

Putinizmas – tai Rusijos stačiatikių bažnyčios kunigai, pašventinantys raketas vardu „Šėtonas“ („Sarmat“). Putinizmas yra teroristiniai išpuoliai prieš civilius Rusijoje ir už jos ribų.

Putinizmas – tai daugumos rusų mentalitetas, persunktas propagandos. Tie patys rusai, kurie nemato nieko blogo Ukrainos okupacijoje, nes „ukrainiečiai ir rusai yra viena tauta“. Tie rusai, kurių nesukrečia rusų armijos nusikaltimai Bučoje, Irpine ir pan., nes rusai pastaruosius 20 metų gyvena šioje kraujo, smurto, plėšikavimo aplinkoje, tikrai.

 

Taigi, Putinas išeis, ir visa tai liks. Pareigūnai, nuo aukščiausio iki žemiausio lygio, surišti krauju. Su KGB praeitimi ir dabartimi susieti kunigai. Baudžiamasis aparatas, surištas valdžios krauju... Nesvarbu, kas po V. Putino – alkoholikas D. Medvedevas ar „opozicionierius“ A. Navalnas. Vienas techniškai represuos, o antras pasakys, kad „Krymas – ne sumuštinis, kurį reikia duoti pirmyn ir atgal“, ir į savo vietą pastatys Ernstą Ovsiannikovą.

 

Niekas nepasikeis ir V. Putinui pasitraukus. Atsižvelgiant į tai, kiekvienas iš mūsų ir visa Ukraina turi planuoti savo ateitį.

P. S. Kalbant apie kitą Putino „onkologiją“, užduokite sau klausimą: kam apskritai naudinga skleisti šiuos gandus, siekiant pūsti miglą ir maitintis viltimi, kad viskas tuoj baigsis, todėl nereikia imtis drastiškų veiksmų, sankcijų.

Александр Демченко

Журналист, редактор отдела “Мир” в LB.UA

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(116)
(4)
(112)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: