"Google" nusprendė nebenaudoti "Windows"

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Atavar 2010-06-06 18:40
Ups. Ponui "ironijai" nesigavo igelt. Jei butum tema skaites, o ne atejes ir "na ura" pakomentaves pirma neitikusi jusu nuomonei posta - butum net nerases. Beje pataikei del vieno - tikrai nemegstu linuxistu (tiksliau ju LT bendruomenes) O wa pries linuxus tikrai neturiu nieko pries. To Nmz: Win7 pirmas mano legalus OS'as. Prie to pacio ir MS Offisai. Dar TotalCommanderi esu nusipirkes is pagarbos ju produktui. O seip neipatingai kazko daugiau ir bereikia siuo metu, ko negaleciau freeware naudot. Na aisku visko yra buve pasitaike
šakės 2010-06-06 19:23
ralistai važinėja subaru. Kuo toliau, tuo juokingiau darosi
technologas 2010-06-06 20:19
O jei Atavar būtų Avatar ar dalintų MAC OS X nemokamai? Ne. Kainuotų irgi (beje, žinai nepažiūrėjes google kiek kainuoja? Iš akių matau kad nežinai, pažiūrėk). Kažką čia bandai išsivartyti kišdamas būtent tau kažkuo neįtikusią Lietuvos Linux bendruomenę išvadindamas linuxistais, nukreipdamas kalbą nuo monopolinio elgesio. Windows+Freeware tik truputį daugiau derinasi nei Apple+Freeware. Įgelt man gavosi, tik apsivalei ir apsimeti kad nesi apdergtas to pačio Microsoft apie ką aš ir rašiau - Windows fanbojus, kuriems parodo mėšlo krūvą, pripratina prie jos ir nieko daugiau nebenori matyti.
bullka 2010-06-06 20:57
Nepasigendu jokių nemokamų programų Windows aplinkoje. Kitų minėtų pavadinimų nepažįstu. Bet jei nusipirkai The Bat... turbūt turėjo būti ypatingai rimta priežastis, kodėl netiko OE, ThuderBird'as ar kt' nemokamos alternatyvos. O sakyti, kad Linux'e visos tos programos nemokamos, o Windowsuose mokamos - neteisinga.
bullka 2010-06-06 20:59
Windows geriau.
bullka 2010-06-06 21:02
Ne na bet ir trumparegiai ir kurti tie Linux fanboy'ai. Žmonės nori naudoti Linux OS ir sako: "oh yeah norim!!! BET mums nepatogu ir mes nesuprantam". Linux šalininkai sako: gi "viskas ten Open... galite net savo distribuciją susikompiliuoti" Kažkaip nesinori nei keiktis nei huj<pyp>tis. Bet...
Atavar 2010-06-06 21:09
egzempliorius
bullka 2010-06-06 21:17
Šiandien Linux GUI yra didesnė mėšlo krūva nei Win GUI. Jei atsirastų kažkokia jėga, kuri pratintų (valstybės sprendimai, mokyklų sprendimai pereiti prie Linux ir pan.).. tai gal tai būtų kaip motyvatorius tą mėšlą kažkaip padaryti naudojamu. Deja turim ką turim. Stabilią OS, nestabilų ir niekam tikusį GUI, "pasidaryk pats" aplinką* ir krūvas pasipūtusių to mėšlo krūvos naudotojų, kurių OS geresnė, nes "kažkokio TCP/IP socketo ribojimo neturi" arba "kažkokia biblioteka veikia geriau" arba "su naujausiu kernelio patchu x.y.i.d.s operacija XXYY veikia 15ms greičiau". Vienu žodžiu Juokas ima skaitant susirašinėjimus *Argumentai "susikonfigūruok kaip nori.. gi viskas open source" yra krūčiausi iš visų Kiekvieną kartą kai tokiose diskusijose tokį perskaitau.. mintyse pasakau BINGO!!!!
šakės 2010-06-06 21:23
Siūlau moderatoriams rakint temą. Prasidėjo drabstymąsis mėšlu iš abiejų pusių
KeeperMustDie 2010-06-06 21:59
Tas pats cia, tik siulau istrinti paskutiniu komentarus ir tada rakinti. Nes iki tol tema gavosi pakankamai padori ir ja galima butu remtis kaip nuoroda ir diskusija apie viena ir kita puse. Pavizdziui "Sukurtas aljansas įrenginiams su „Linux“ remti" temoje jau pasireiske pirmos apraiskos anti MS judejimo(ar kaip cia ji pavadinti), noretusi duoti linka i cia, bet del pastarojo drapstymosi purvais, gero pavyzdzio parodyti neiseis.
Atavar 2010-06-06 22:52
jop galima diskutuot iki pamelynavimo, gincytis, bet nu niekaip kai kam nesigauna be meshlinejimosi ir pns dalyku
Nmz 2010-06-06 23:20
Kodel X360 geriau nei PS3? Nes nusipirkes X360 gali nusikrekinti ir losti nemokamai - kaip ir su kompu - Nusiperki PC ir viska parsipumpini. O kas turi PS3 mato, kad norint pazaisti tenka moketi $$ arba keisti zaidimais. Nenorit naudotis Linux - jusu valia, niekas jums negrudzia jo i dantis. O kad kazkas atsisako windows del jo spragu tai nestumia kitu elgtis taip pat. As visada maniau, kad diskusijos kas yra geriau visada yra bullshit. nesvarbu ka belygintumet - automobilius, motociklus ar dar kanors. Cia pirmoji diskusija, kurioje kazka rasau ilgiau del tokiu 'karu' kurie nieko gero nenulemia. Tikriausiai bus ir paskutine.
infoguru 2010-06-06 23:53
Atavar, OpenSource nera tik linux ir neina tik ant linux ir tikrai sudaro daugiau negu 1% naudojamu programu. Turetum tai zinoti.
infoguru 2010-06-06 23:56
Perziurejau ir straipsni ir foruma. Nepastebejau nei vienos apraiskos. Gal tau vaidenasi ?
Atavar 2010-06-07 00:01
na taip tai tikrai netikslu is mano puses buvo.
rwc 2010-06-07 09:04
LOL. Paporink eiliniam CERN praktikantui ar sekretorei.
rwc 2010-06-07 10:13
Aha, jei ta operacija yra dažna, ir ji lemia ištisas minutes lago. Arba: man pilnas disko backupas užtrunka 150ms. Po ta gerąja, kiek - penkias valandas? Tau tokie dalykai nesvarbūs. O man nesvarbus Autocadas, IE ir žaidimai.
rwc 2010-06-07 11:04
Esmė tame, kad jei nebūtų OpenSource, tai ir Freeware padoraus nebūtų; FW/SW tiesiog papildo OSS, o OSS skatina FW/SW. Dabar, kai beveik visose srityse įvairių licencijų free softas pasiekė kritinę masę, ir kritinę kokybę - MS nebegali konkuruoti vien mokamais produktais arba bevertėmis jų versijomis.
zfroidas 2010-06-07 11:38
nu nzn kazkaip tu cia taip nelabai Daugumai žmonių tas saugumas nerupi jie gali padaryti ant win7 restore point ar iš atsarginio hdd viska atstatyti... SVARBU NE SISTEMA O PASLAUGA. SISTEMA TIK PRIEMONĖ TIKSLUI PASIEKTI VISIEM 90 PROC ZMONIJOS. Jei tau reikia paziuret filma tau nereikia os tau reikia programos kuri rodo filma o is os reikia kad joje visos tos programos veikia o ne kazkoks kosminis funkcionalumas kurio tu neivardini nes pats jo nezinai... o programui ant win yra daug daugiau ir jos duoda viska ko zmones nori. + visual studio su C# yra daug geresne aplinka ir yrankis ir taip sunkiam programavimo-kurybos, darbe... nieks nenori knistis ir derintis prie kazkokiu os visi nori sukurti paslauga didziusiai daliai zmoniu ir uz ja gauti pinigus. o del serveriu tai ju funkcijos ant tiek apribotos ir susietos tik su hardware galimybemis kad os visai nieko nereiskia nes serveris atlieka voks kelias fundamentales uzduotis apskritai lyginant su normalia os... serveriui labai norint galima isvis hardwarine os padaryt su atskirom mikroschemom kaip programom ir butu nenulauziamas ir super greitas ir saugus... o kitkas pasakos... o del stabilumo tai as pats zinau kaip 2 metus win xp pas mane ejo turedamas n virusu ir kitu dalyku pilnas geimu, filmu, muzikos, ir programu, ir nestrigo... galiausiai kas svarbiausia isemiau praskenavau su antivirusu ir persikeliau i nauja instala win7 ir ramus... o ka tie linux ka gali 1000 zmoniu-entuziastu sukurti jiems tokio ir geresnio ko negali 100 000 mikrosofto programeriu kurie zinom kad yra beveik genijai (tik juos kreipia nemalone linkme vadovybe karatis ? o kaina tai nemokama nes visa rusija atkoduoja ir nulauzia windoze kai tik iseina nauja versija ziuriu paskutiniu metu ant win7 net serialu nebereikia nei genuines instalint viskas just works be to sh
zfroidas 2010-06-07 11:58
Kaip su tais Dell laptopais, kurie vietoj CD/DVD turi antrą batareiką? Citata: tas ir yra kad jus visi linuksistai akmens amziuje sedit kam tie dvd kai jau fleskes usb 16-32 gb? ir hdd tuoj bus kaip degtuku dezute su 1 TB ?