„42tasks.com“ – internetinė darbų tvarkyklė  (0)

Turime daug mums pavestų darbų, įvairių pažadų ir įsipareigojimų, kuriuos kartais pamirštame atlikti. Akivaizdu, kad reikėtų užsirašyti priminimus. Popierinę užrašų knygutę nepatogu nešiotis, taip pat lengva „pasiklysti“ tarp lapų ir nepastebėti neatliktų darbų. Į pagalbą ateina „debesų“ kompiuterijos alternatyvos, o viena iš jų – paslauga „42tasks“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pradėti darbą, arba, kaip tai vadina patys kūrėjai, „organizuoti savo gyvenimą“, lengva. Registracijos forma įprasta ir prisijungę pamatome pagrindinį puslapį, kur valdysime darbus. Dešinėje matome darbo sričių sąrašą. Nemokama versija leidžia turėti tik vieną sritį, bet asmeniniams reikalams to užtenka. Srityse galima susikurti projektus ir priskirti jiems spalvas – tai reikalinga tam, kad įrašus galėtumėte grupuoti pagal tematiką. Kairėje – laiko linija su aktualiausiais įrašais. Pridėti naują darbą su konkrečia data itin paprasta – įvedame į laukelį tai ką turėtume padaryti, pasirenkame datą ir spaudžiame „Save“. Galime peržiūrėti artimiausius įvykius ar darbus, o svarbiausius pažymėti kitos spalvos žvaigždute ir, be abejo, atliktas užduotis pažymėti varnele. Laiku neatlikti darbai rodomi ryškioje skiltyje „Overdue tasks". Projektais galime dalintis su draugais ar kolegomis. „Pakviesti" galima paspaudus atitinkamą ženkliuką prie projekto pavadinimo ir įvedus el. pašto adresus. Tokiu būdu susidaro savotiškas bendradarbiavimo tinklas, kur kiekvienas gali komentuoti užduotis ir atlikti pataisymus. Tai gali būti naudinga ir nedidelėms kompanijoms. Taip pat „42tasks“ turi visavertes programėles „Android“ ir „iOS“ telefonams. Už 2 JAV dolerius per mėnesį arba 10 JAV dolerių per metus vartotojui suteikiamas „Premium“ statusas, kuris neriboja darbo sričių ir projektų kūrimo.

Ši tvarkyklė turi daug alternatyvų, tokių kaip „Todoist“, „Wunderlist“, „Remember the milk“ ir t. t., tačiau „42tasks“ galimybių visiškai pakanka asmeniniam naudojimui. Net ne taip svarbu, kurią iš šių paslaugų pasirinksite. Svarbiausia, darbų organizavimas ir patogumas naudotis, kuriuos mums suteikia šie „debesų“ programinės įrangos produktai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Tinklaraštis "įDebesis"
Tinklaraštis
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: