Samsung siūlo priedą, kuris išmanujį telefoną Galaxy S IV paverčia žaidimų konsole  (0)

Vos tik pradėjusi savo naujų išmaniųjų telefonų Galaxy S IV pardavimus (tai turėtų įvykti balandžio mėnesio pabaigoje), kompanija Samsung bandys atlikti šuolį į mobilių žaidimų konsolių rinką. Iš principo, išmanieji telefonai patys iš savęs gali būti laikomi savotiškais kišeniniais žaidimų priedėliais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mėgautis pilnaverčiu žaidimu tokiame mobiliame įrenginyje gali trukdyti nebent nepatogus valdymas. Su žaidimu kontroleriu žaisti kur kas patogiau, nei su sensoriniu ekranu ar fiziniais telefono mygtukais, kurių paskutiniu metu galima sutikti vis rečiau. Vis tik kompanija Samsung šią problemą bandys išspręsti su nauju aksesuaru – specialiu kontroleriu, kuriame galima užfiksuoti naująjį korėjiečių flagmaną (ir ne tik jį).

Išmaniajam telefonui skirtoje nišoje galima patalpinti vieną iš kelių Samsung išmaniųjų telefonų modelių, kurių ekrano įstrižainė sudaro nuo 4“ iki 6,3“ (Galaxy ir Note serijai priklausantys sprendimai). Ryšys tarp kontrolerio ir išmaniojo telefono bus palaikomas per Bluetooth sąsają. Vartotojas į savo rankas gaus pultelį su keliais paprastais analoginiais valdikliais, vienu kryžminiu, keturiais pagrindiniais mygtukais ir eile specifinių klavišų, skirtų tam tikroms Android funkcijoms aktyvuoti.

Ekspertai pastebi, kad paprastoms žaidimų konsolėms kuriami ypatingi žaidimai, kurie metų metams „pririša“ prie jos minias gerbėjų. Ar kompanija Samsung sieja save su tokiais projektais, o galbūt bus bandoma pasinaudoti, pavyzdžiui, nVidia bandomu praminti takeliu, kol kas neaišku.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (0)