Pristatyta aukštą vaizdo pokalbių kokybę užtikrinanti „Skype 3.6“ versija  (9)

Pasaulinė interneto komunikacijos kompanija „Skype“ pristatė naują savo programos versiją, leidžiančią mėgautis nemokamais aukštos kokybės vaizdo pokalbiais. „Windows“ operacinei sistemai skirta „Skype 3.6“ užtikrina žymiai ryškesnį bei detalesnį vaizdą, gerokai pranokstantį ankstesnių „Skype“ vaizdo pokalbių kokybę. Naująjį vaizdo pokalbių internetu standartą spalio pabaigoje pristatė „Skype“ ir pasaulinė internetinių kamerų gamintoja „Logitech“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Pristatydami aukštos kokybės vaizdą daugelį žmonių įtikinome, kad ryškūs, detalūs ir natūralūs vaizdo pokalbiai internetu nuo šiol bus prieinami visiems, o ne tik brangią vaizdo konferencijų įrangą turinčioms didžiosioms kompanijoms“, - sako „Skype“ techninės įrangos grupės vadovas Garetas O‘Loughlinas (Gareth O‘Loughlin). Pasak jo, įsidiegus naująją „Skype 3.6“ versiją, vaizdo pokalbių detalumas išliks net ir išdidinus vaizdą per visą ekraną.

Norint mėgautis aukštos kokybės – 640x480 pikselių ir iki 30 kadrų per sekundę – vaizdu, reikia turėti kompiuterį su dviejų branduolių procesoriumi, didelės raiškos vaizdą palaikančią „Logitech“ interneto kamerą, „Windows“ operacinei sistemai skirtą „Skype 3.6“ versiją ir naujausias „Logitech QuickCam 11.5“ tvarkykles. Aukštos kokybės vaizdo pokalbiams taip pat reikalinga bent 384 kbps interneto sparta.

Aukštos kokybės vaizdu per „Skype“ galima mėgautis naudojant vieną iš trijų „Logitech“ interneto kamerų – „Logitech QuickCam Pro 9000“, nešiojamiems kompiuteriams skirtą „Logitech QuickCam Pro“ arba „Logitech Sphere AF“.

„Windows“ operacinei sistemai skirtą „Skype 3.6“ versiją, išverstą į 28 kalbas, galima nemokamai parsisiųsti iš „Skype“ svetainės adresu www.skype.com, o tvarkykles „Logitech QuickCam 11.5“ – iš „Logitech“ svetainės adresu http://www.logitech.com/downloads.

Interneto vaizdo kameros „Logitech QuickCam Pro 9000“ ir „Logitech QuickCam Pro“ Lietuvoje kainuoja apie 350 litų, o kamera „Logitech QuickCam Sphere AF“ – apie 450 litų. Jas taip pat galima įsigyti interneto parduotuvėje adresu www.skype.com/shop.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai (9)

Susijusios žymos: