[Super pasiūlymas!] Su kuponu net 570€ pigiau elektrinis dviratis - nepriekaištinga kokybė ir labai geros savybės („Happyrun HR-X40“)  ()

Super gera kaina

Ribotas kiekis

Specialus kuponas

Galioja iki 2022-08-31

Iš Vokietijos


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Happyrun HR-X40“ el. dviratis

999,99€ -570€ 999,99€

429,99€

Imu!

iš Vokietijos

Kuponas: CC40B

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

 

Svarbu: šiuo metu šiuos „Happyrun HR-X40“ elektrinius dviračius Cafago parduoda už itin gerą kainą ir tiesiai iš Vokietijos sandėlio.

Greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą garantuojamas.

„Happyrun HR-X40“ yra puikios kokybės ir kainos elektriniai dviračiai.

Galiniame rate įrengti 250W galios bešepetėliniai varikliai užtikrins ilgą veikimą ir leis pasiekti iki 25 km/h greitį bei įveikti iki 15° įkalnes.

Elektriniai dviračiai taip pat aprūpinti kokybiškais diskiniais stabdžiais tiek galiniame rate, tiek priekiniame. Tad maksimalus saugumas garantuojamas.

Kitas svarbus momentas, kad „Happyrun HR-X40“ palaiko tris važiavimo režimus: vien elektros varikliu, elektra+žmogaus jėga, arba vien tik žmogaus jėga.

Baterija? 36V 6Ah talpos, leisianti vienu įkrovimu vien elektra įveiki 25 km. Normalūs rezultatai. Kelionėms po miestą pilnai pakanka.

Labai svarbu ir tai, kad baterijos yra išimamos. Jos įmontuotos į sėdynės strypą. Taip išimtą bateriją dar patogiau įkrauti ir nereikia viso dviračio gabenti prie rozetės. Pilnai įkraunama per 4 val.

„Happyrun HR-X40“ aprūpintas įvairioms kelio dangoms pritaikytais 14 olių dydžio ratais. Tad su šiuo dviračiu galima važinėtis ne tik asfaltuotais miesto ir specialiais dviračių keliais, bet ir miško takeliais.

„Happyrun HR-X40“ yra tvirto metalo rėmo, atlaiko iki 120kg apkrovas ir atitinka IP54 reitingą, tad yra atsparus purvui ir vandeniui.

Puikios savybės. Ypač atsižvelgiant į tai, kad tai labai kompaktiškas ir lengvas dviratis. Jis sveria tik 19.4 kg. Įprastoje padėtyje yra 112 * 48 * 90 cm. Sulankstytas: 112 * 30 * 62 cm. Nulenkiamas vairas. Sėdynės aukštis reguliuojamas: 152 - 180 cm.

Apibendrinus, šaunus elektrinis dviratis. Ypač tiems, kurie ieško kompaktiško kelionių pagalbininko. 

„Happyrun HR-X40“ lengvai tilps į automobilio bagažinę, darbovietės ir studijų patalpose. Ir tvirta konstrukcija reiškia, kad juo gali važinėti tiek paaugliai, tiek ir stambūs suaugę - visgi atlaiko iki 120kg apkrovas. O ir kiti el. dviračio parametrai yra išties geri. Ypač už tokią puikią kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(0)
(4)

Komentarai ()