Kinijos turgelio stebuklai: kaip gauti daugiausia naudos iš didžiausio metų išpardavimo „Sales Storm“ – papildomų nuolaidų kuponai, laimingosios valandos, nemokamų dovanų dalybos  ()

Kaip jau skelbėme, nuo lapkričio 7d. Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ prasideda didžiausias metų išpardavimas „Sales Storm“ su daugybe išskirtinių pasiūlymų: nuo išmaniųjų telefonų, kompiuterių, laikrodžių iki vaizdo kamerų ir kitokios elektronikos. Išpardavimas tęsis iki pat lapkričio 15 dienos, tačiau norėdami gauti pačius geriausius pasiūlymus, turėsite akylai sekti visus įvykius – nuolaidų dydis priklausys nuo papildomų kuponų, pirkimo valandų ir kitų akcijos taisyklių. Kad būtų lengviau susigaudyti kas ir kaip, pristatome trumpą išpardavimo taisyklių pristatymą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip jau rašėme anksčiau, didžiausiam metų išpardavimui, kiek keistas laikas, bet kinai mus patikino, kad čia nėra jokios klaidos ir akcijos metu bus pateikti patys geriausi pasiūlymai, kokius tik šiuo metu turi parduotuvė ir su ja dirbantys gamintojai. Pasak parduotuvės atstovų, tokio tipo išpardavimas organizuojamas kiekvieną rudenį ir sulaukia didelio susidomėjimo iš kinų, tačiau parduotuvė tikisi, jog gal jis sudomins ir užsienio pirkėjus, tame tarpe ir lietuvius.

„Gearbest“ akcentuoja, kad „Sales Storm“ metu patys aktyviausi pirkėjai galės pasinaudoti itin išskirtiniais pasiūlymais. Kaip jau įprasta Kinijoje, per šio išpardavimo laikotarpį greta įprastų nuolaidų pirkėjai taip pat periodiškai bus lepinami specialiais nuolaidų kodais ir nemokamomis dovanomis, kurių pati svarbiausia - išmanusis telefonas „Xiaomi Mi5“.

Nuolaidų kuponų dalybos yra suplanuotos visos akcijos metu: lapkričio 7 – 15 dienomis. Kai kuriais kuponais galės pasinaudoti dauguma norinčių, tačiau dalis jų bus platinami tik tam tikru laiko momentu, o jų kiekis bus labai ribotas.

Pavyzdžiui, kuponai „Panic Buying“, kurie greičiausiai suteiks nuolaidas daugumai prekių „Gearbest“ elektroninėje parduotuvėje, bus platinami kiekvieną dieną 18 valandą Lietuvos laiku iki pat lapkričio 11 dienos. Tuo tarpu likusieji nuolaidų kuponai suteiks iki 16% nuolaidas tik tam tikroms prekių kategorijoms arba konkretiems prekiniams ženklams. Apie tai koks kuponas kokioms prekėms suteikia nuolaidas, paaiškės akcijos metu, tad atidžiai stebėkite kuponų aprašymus ir jų panaudojimo sąlygas.

Vis dėlto nemokamų dovanų dalybas kol kas gaubia paslapties šydas. Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ skelbia, kad pirmosios dovanų dalybos prasideda jau lapkričio 7 d. 18 valandą, o kitomis dienomis jos vyks iki pat lapkričio 15 d. kas dvi valandas pradedant 13 val. ir baigiant 23 val. Lietuvos laiku. Šiuo metu aišku tik tiek, kad dalis dovanų bus išdalinta puslapio lankytojams dalinantis „Gearbest“ nuorodomis socialiniuose tinkluose, tačiau kaip bus išrinktas išmaniojo telefono „Xiaomi Mi5“ laimėtojas kol kas neskelbiama – informacija atsiras eigoje.

Galiausiai svarbu pranešti, kad pačių didžiausių „Sales Storm“ nuolaidų dar teks šiek tiek palaukti – jos bus taikomos lapkričio 9 – 14 dienomis 18 valandą Lietuvos laiku. Tačiau parduotuvė nutyli, ar nuolaidos padidės visoms prekėms, ar tik kai kurioms.

Štai todėl Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ akcentuoja, kad išskirtiniais pasiūlymais spės pasinaudoti tik patys akyliausi ir apsukriausi, nes nuolaidos bus dinamiškos, o prekių kiekiai su didžiausiomis nuolaidomis yra gana riboti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(16)
(-7)

Komentarai ()