Kinijos turgelio stebuklai: TV priedėlis „Xiaomi Mi Box“ su žaidimų pultu „Mi Game“ bet kokį televizorių paverčia moderniu multimedijos ir pramogų centru (Video)  ()

Per pastarąjį dešimtmetį televizoriaus paskirtis namų buityje akivaizdžiai pasikeitė. Vis dėlto naujosios kartos išmanieji televizoriai kol kas yra įperkami tikrai ne visiems. O net jei ir įperkami, tai paprastai būna pagrindinis televizorius svetainėje, o miegamajame ar virtuvėje ir toliau stovi įprastiniai modeliai. Štai tokiems atvejams ir gaminami šiuolaikiniai TV priedėliai - jie net ir senesnių televizorių savininkams be jokių didelių problemų leidžia naudotis pačiomis įvairiausiomis išmaniosiomis funkcijomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tą kuo puikiausiai įrodo neseniai pristatytas TV priedėlis „Xiaomi Mi Box“ -  savo funkcionalumu visiškai niekuo nenusileidžia net ir patiems brangiausiems išmaniesiems televizoriams.

Be to, „Xiaomi Mi Box“ ekspertų pripažinimo yra susilaukęs net tik dėl savo funkcinių galimybių, bet ir dėl dizaino, o tai patvirtina tokie tarptautiniu mastu pripažinti apdovanojimai, kaip „Red Dot“ ir „Good Design“.

Pageidaujamą funkcionalumą užtikrina TV priedelyje integruota „Android TV 6.0“ operacinė sistema, kuri yra aprūpina ne tik prieigą prie „Google Play“ programėlių elektroninės parduotuvės, bet ir „Google Cast“ bei HDR vaizdo atkūrimo techninių sprendimų.

Tad jeigu priedelio savininkas nori papildomo funkcionalumo, bet kada gali persisiųsti reikiamą programą iš „Google Play“ ir ją įdiegti.

Galiausiai šis TV priedėlis išskirtinis yra ir dėl savo nuotolinio valdymo pulto, suprantančio balso komandas. Tiesa, dėti daug vilčių neverta – lietuvių kalbos jis tikrai nesupras, bet su anglų kalba jau galima jį valdyti.

Įdomu tai, jog prie „Xiaomi Mi Box“ priedelio taip pat galima įsigyti specialų „Mi Game“ valdymo pultelį, kuris itin praverčia žaidžiant žaidimus. Šie pulteliai „Xiaomi Mi Box“ suteikia dar daugiau lankstumo, todėl naująjį „Xiaomi“ priedėlį kai kurie apžvalgininkai jau vadina funkcionalu multimedijos ir pramogų centru.

Kiek kainuoja „Xiaomi Mi Box“? Su nuolaida apie 85 JAV dolerius, o tai tikrai yra neabejotinai pigiau nei įsigyti naują išmanųjį televizorių. Be to, galima įvesti papildomą nuolaidos kodą GBMIBOX - su juo kaina sumažės dar labiau.

Tiesa, žaidimų pultelį teks pirkti atskirai - „Mi Game“ kainuos dar papildomai 25 €.

„Xiaomi Mi Box“ video apžvalga:

„Xiaomi Mi Game“ video apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(7)
(-3)

Komentarai ()