Kinijos turgelio stebuklai: bene karščiausią šios vasaros hitą - išmanųjį telefoną „Elephone P8 Mini“ - tik šį savaitgalį 20 pirmųjų pirkėjų gali įsigyti su 36€ papildoma nuolaida (Video)  ()

Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojas „Elephone“ vasaros sezoną pasitinka su naujienomis. Naujos kartos išmanusis telefonas „Elephone P8 Mini“ potencialius pirkėjus ruošiasi sužavėti ne tik solidžiu dizainu, tačiau taip pat atsinaujinusia operacine sistema, potencialiai našesne technine dalimi bei itin konkurencinga kaina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kitaip sakant, gamintojas pasirūpino ne tik „Elephone P8 Mini“ išore, bet ir vidumi. Taigi, tikėtina jog nieko neturėtų nustebinti ir užsienio apžvalgininkų spėjimai, kad būtent ekonominės klasės išmanusis telefonas „Elephone P8 Mini“ gali tapti vienu perkamiausiu šią vasarą.

Esminiai skiriamieji „Elephone P8 Mini“ bruožai dizaino aspektu – tai skirtingų spalvų (mėlynas, raudonas ir juodas) pilnai metalinis korpusas bei itin siaurą kraštinį rėmelį turintis 5 colių aukštosios raišos (1920 x 1080) ekranas. Šiuo atveju dar galima pridėti ir tai, kad šis išmanusis telefonas turi 2860 mAh bateriją, kuri savo talpa greičiausiai nieko nenustebins, tačiau būtent optimaliai parinkta jos talpa pirkėjams dabar leidžia džiaugtis vos 0,81 cm storio „Elephone P8 Mini“ korpusu (14,36 x 7,40 x 0,81 cm).

Šis ekonominės klasės išmanusis telefonas net ir didžiausius skeptikus taip pat maloniai stebina gale integruotos dvigubos kameros (13 MP + 2 MP) galimybėmis. Šį kartą suklusti verta ir asmenukių gerbėjams, kadangi „Elephone P8 Mini“ gali pasigirti ir itin kokybiška priekyje integruota 16 megapikselių kamera. Greta puikios raiškos kamerų verta atkreipti dėmesį dar ir į tai, kad „Elephone P8 Mini“ yra parduodamas su paties gamintojo ant „Android 7.0“ platformos pagrindo sukurta „ELE OS 1.0“ operacinės sistemos versija.

Šiuo atveju taip pat tenka pripažinti, kad „Elephone P8 Mini“ išmanusis telefonas tikrai nenuvilia ir techninių charakteristikų atžvilgiu, kadangi yra aprūpintas 4G LTE ryšio moduliu, piršto atspaudų skaitytuvu, aštuonių branduolių „MediaTek MTK6750T“ centriniu procesoriumi, „Mali-T860“ vaizdo plokšte, 4 GB operatyviąją RAM atmintine bei 64 GB vidine ROM atmintimi. Be to, skubame pranešti, kad esant pirkėjo poreikiui vidinę atmintį jis gali bet kada praplėsti dar 128 GB naudodamas Micro SD kortelę.

O svarbiausia yra tai, kad išmanųjį telefoną „Elephone P8 Mini“ Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ iki pat birželio 4 d. galima įsigyti vos už 89 eurus. Vis dėlto šiuo pasiūlymu gali pasinaudoti tik 20 pirmųjų kiekvienos dienos pirkėjų (pardavimų pradžia skelbiama 12 val. Lietuvos laiku). Tuo tarpu visiems likusiems už „Elephone P8 Mini“ teks mokėti šiek tiek daugiau, t. y. 125 eurus, tačiau ir tai ši kaina su nuolaida, tik mažesne.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(11)
(6)
(5)

Komentarai ()