Kinijos turgelio stebuklai: „Xiaomi Mi 6“ išankstiniai užsakymai kartu su „Xiaomi“ technikos išpardavimu – laisvų rankų įranga, itin kokybiškos ausinės ir garso kolonėlės (Video)  (1)

Vienas populiariausių Kinijos elektronikos gamintojų „Xiaomi“ dažnai sulaukia elektroninių parduotuvių dėmesio - jau tampa įprasta, jog pastarosios periodiškai ryžtasi organizuoti specialius „Xiaomi“ produkcijos išpardavimus. Būtent vieną tokių šią savaitę surengė Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šį kartą svarbiausias „Xiaomi Heart Of Tech“ išpardavimo akcentas – naujos kartos „Xiaomi Mi 6“ išmanusis telefonas – Gearbest organizuoja išankstinius jo užsakymus ir turbūt tai pagrindinė proga bendram „Xiaomi“ produkcijos išpardavimui.

„Xiaomi Mi 6“

Pagal technines specifikacijas naujasis „Xiaomi“ flagmanas lyginamas su šių metų „Samsung Galaxy S8“, tačiau yra ženkliai pigesnis. Vienintelis trūkumas - „Xiaomi Mi 6“ kol kas bus galima įsigyti tik perkant Kinijoje, o apie kitas rinkas jokių žinių nėra.

Lyginant „Samsung Galaxy S8“ specifikacijas su „Xiaomi Mi 6“, iš karto matosi daug panašumų.  Abiejuose telefonuose bus „Snapdragon 835“ procesorius (o „Xiaomi“ įrenginyje jis dar veiks ir didesniu dažniu), kiniškame gaminyje darbinės atminties kiekis bus 8 GB – „Samsung“ telefone šios atminties yra „tik“ 6 GB. Abiejuose įrenginiuose po 64 GB vidinės atminties, akumuliatoriaus talpa panaši (3350 mAh „Xiaomi“ telefone prieš 3500 mAh „Samsung“).

Žinoma, „Samsung“ gali didžiuotis gerokai didesniu ekranu – 6,2 prieš 5,15 colio (o dar pastarojo raiška yra „tik“ „Full HD“ (1920 x 1080 taškų) ir kraštinių santykis – standartinis 9:16). Kitos esminės techninės charakteristikos sutampančios: „USB Type-C“ lizdas, ausinių lizdas, NFC ryšio technologija.

„Xiaomi“ į savo naujo telefono nugarėlę įmontavo dvigubą 12 MP raiškos kamerą su 2x optinio priartinimo galimybe ir plataus kampo objektyvu. Telefono rėmelis pagamintas iš nerūdijančio plieno, o nugarėlė stiklinė.

Nors „Xiaomi Mi 6“ ir yra pigesnis nei „Samsung Galaxy S8“, bet kaip flagmanas, savo kainą turi. Norintiems kažko pigiau, šiuo metu verta atkreipti dėmesį į „Xiaomi Redmi 4x“ už 132€ arba į „Xiaomi Redmi Note 4X“ už 146€.

Tiem, kam telefonų nereikia, skubame pranešti, kad „Gearbest“ šį išpardavimą taip pat papildė ir kitais įdomiais „Xiaomi“ pasiūlymais.

Laisvų rankų įranga iš „Xiaomi“

Pirkėjai Kinijoje pastaruoju metu itin aktyviai domisi „Xiaomi Mi LYEJ02LM“ laisvų rankų įranga už 11 eurų.

Ši Bluetooth 4.1 ryšio moduliu aprūpinta „Xiaomi“ laisvų rankų įranga daug pirkėjų dėmesio susilaukia ne tik dėl išskirtinio korpuso dizaino, bet ir dėl įdiegtų techninių sprendimų. Svarbu pabrėžti, kad „Xiaomi Mi LYEJ02LM“ taip pat esant reikalui galima naudoti ir kaip belaidę ausinę.

Stebina ir tai, kad gamintojas vos 5,60 x 1,00 x 0,80 cm matmenų „Xiaomi Mi LYEJ02LM“ laisvų rankų įrangos korpuse sugebėjo sutalpinti ne tik 60 mAh bateriją, bet ir funkcinius valdymo mygtukus (skambučio priėmimas, dainos perjungimas, garso keitimas ir t.t.), nepriklausomą keraminę ryšio anteną bei itin efektyviai triukšmą eliminuojantį silicio mikrofoną.

Gamintojas užtikrina, kad akumuliatoriaus pakaks 3-4 valandoms pokalbio ir 100 valandų budėjimo režimui. Komplekte pridedami keli antgaliai, kad ausinės tiktų skirtingiems žmonėms.

Kokybiškos „Xiaomi“ ausinės

Ieškantys kokybiškų visą ausį dengiančių ausinių šią savaitę būtinai turi atkreipti dėmesį į „Xiaomi Headphones Relaxed Version“ ausines už 37 eurus.

Šios vos 220 gramų sveriančios ausinės pirkėjus labiausiai stebina savo paprastumu bei patvarumu. Pasak „Xiaomi“, kiekvienų „Xiaomi Headphones Relaxed Version“ ausinių patvarumas dar prieš pardavimą yra tikrinimas pagal specialią sistemą, kurią sudaro net 700 skirtingų įvairaus tipo bandymo metodų.

Be to, šiuo atveju svarbu atkreipti dėmesį ir į tai, kad laidinės „Xiaomi Headphones Relaxed Version“ ausinės taip pat turi integruotą mikrofoną bei specialų lietimui jautrų paviršių, kuris yra naudojamas perjungiant ar sustabdant grojančią dainą bei, pavyzdžiui, norint atsiliepti į įeinantį telefono skambutį.

Garso kolonėlė iš „Xiaomi“

Galiausiai tenka pripažinti, kad pirkėjų susidomėjimo šią savaitę netrūksta ir 24 eurus kainuojančiai belaidei Bluetooth garso kolonėlei „Xiaomi Mi Speaker 2“.

Pastaroji potencialių pirkėjų dėmesį bene labiausiai patraukia dėl nestandartinio cilindrinio korpuso dizaino (6,00 x 6,00 x 9,33 cm), tačiau labai daug teigiamų atsiliepimų taip pat susilaukia ir dėl integruotos net iki 7 valandų atlaikančios 1200 mAh talpos baterijos. Taip pat, kolonėlė puikiai bendrauja su mobiliais įrenginiais, tame tarpe ir su „iPad“ bei su „iPhone“.

Įdomu tai, jog kolonėlė turi integruotą mikrofoną, tad gali būti naudojama kaip laisvų rankų įranga pokalbiams telefonu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(8)
(1)

Komentarai (1)