Kinijos turgelio stebuklai: ne pačių pigiausių, bet turbūt geriausių prekių išpardavimas - „SanDisk“ USB atmintinės, telefoną pakeičiantis išmanusis laikrodis ir kitos įdomybės  (4)

Kinijos elektroninės parduotuvės elektroninių aksesuarų pasiūla stebina visą pasaulį. Vis dėlto teisybės dėlei verta pripažinti, kad ne visa ten parduodama produkcija yra pakankamai kokybiška. Praktika rodo, kad lengviausiai tokių nesusipratimų galima išvengti tiesiog apsiperkant išpardavimų metu, kadangi į pastaruosius dažniausiai yra įtraukiama tik geriausiai parduodama produkcija, kuri jau būna patikrinta laiko ir pirkėjų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, „Metallic Gadgets“ išpardavime šią savaitę sau tinkamų aksesuarų gali atrasti tikrai kiekvienas skaitytojas. O kas svarbiausia čia pateikiamų pasiūlymų kokybe šį kartą net neverta abejoti, nes jie savo pranašumą patvirtina tiek dėl santykinai aukštesnės kainos, tiek dėl teigiamų kitų pirkėjų atsiliepimų.

„SanDisk“ USB atmintinė

Greičiausiai nebus prieštaraujančių, kad „SanDisk“ USB atmintinės pasižymi ne tik geru patvarumu, bet ir aukšta kokybe. Būtent vieną tokių šią savaitę Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ siūlo įsigyti už 34 eurus.

USB atmintinė „SanDisk CZ73“ (4,2 x 1,3 x 0,6 cm) šiuo atveju gali pasigirti ne tik integruota USB 3.0 tipo jungtimi, bet ir talpia 128 GB vidine atmintimi. Potencialius pirkėjus „SanDisk CZ73“ dar stebina ir savo iš dalies metaliniu korpusu bei taip pat daugiau nei pakankamomis gamintojo deklaruojamomis duomenų skaitymo bei rašymo spartomis, kurios atitinkamai šiuo atveju siekia 150 MB/s ir 15 MB/s.

Žinoma, USB atmintinė nėra deficitinė prekė ir Lietuvoje, tad lengvai galima surasti analogišką „SanDisk CZ73“ atmintinę, tik deja, čia ji kainuoja 49€. Kinų išpardavimas šiuo atveju yra be konkurencijos.

„DOMINO DM368 Plus“ išmanusis laikrodis

Jeigu domitės išmaniųjų laikrodžių industrija, tai šią savaitę greičiausiai nepraleisite progos įsigyti „DOMINO DM368 Plus“ išmanųjį laikrodį už 88 eurus.

„DOMINO DM368 Plus“ pirkėjų susidomėjimo netrūksta todėl, nes šis išmanusis laikrodis yra aprūpintas itin kokybišku 1,39 colių įstrižainės (400 x 400, 286 PPI) „Super AMOLED“ technologijos ekranu ir taip pat gali pasigirti integruotu keturių branduolių „MediaTek MTK6580“ centriniu procesoriumi, 1 GB operatyviąją RAM bei 16 GB vidine ROM atmintimis, žingsniamačiu, pulsometru, 3G ryšio moduliu ir „Android 5.1“ operacine sistema.

Būtent šių techninių funkcijų visuma leidžia garantuoti, kad „DOMINO DM368 Plus“ išmanusis laikrodis esant reikalui taip pat be jokių didelių problemų galės atstoti ne tik fizinį aktyvumo asistentą, bet net ir išmanųjį telefoną.

Ekonominės klasės nešiojamas kompiuteris su „Windows 10“

Ieškantiems ekonominės klasės nešiojamo kompiuterio su „Windows 10“ operacine sistema šią savaitę rekomenduojame dėmesį atkreipti į mažiau nei 160 eurų kainuojantį nešiojamą kompiuterį „CHUWI LapBook“.

Čia svarbu pabrėžti, kad pastarasis nešiojamas kompiuteris stebina ne tik savo kompaktiškais matmenimis (37,1 x 23,9 x 1,8 cm), bet ir kokybišku 15,6 colių įstrižainės aukštosios raiškos (1920 x 1080) ekranu, integruotu keturių branduolių „Intel Cherry Trail x5-Z8350“ centriniu procesoriumi, „Intel HD Graphic(Gen8)“ vaizdo plokšte, 4 GB operatyviąją RAM atmintine, 64 GB vidine ROM atmintimi bei itin talpia 10000 mAh baterija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(10)
(-3)

Komentarai (4)