Kinijos turgelio stebuklai: anonso nuolaida naujos kartos vaizdo registratoriui „Junsun T518“: 1920 x 1080px raiška, 40 laipsnių apžvalgos kampas, HDMI jungtis ir galimybė įsigyti už 17€ (Video)  (3)

Vis daugiau ir daugiau automobilių savininkų yra linkę įsigyti vaizdo registratorius. Jais užfiksuoti vaizdo įrašai padeda atskleisti ne tik chuliganiško vairavimo ypatumus, bet taip pat itin pasitarnauja tada, kai tenka išsiaiškinti įvykusių eismo įvykių aplinkybes. Šiuo atveju tenka pripažinti ir tai, kad dauguma Lietuvoje naudojamų automobilinių vaizdo registratorių tikrai atkeliauja iš Kinijos. Kaip ir galima tikėtis, pagrindinė to priežastis – kur kas patrauklesnė ir, žinoma, gerokai mažesnė kaina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, naujos kartos vaizdo registratorių „Junsun T518“ Kinijoje šiuo metu su anonso nuolaida galima įsigyti už maždaug 30 eurų.

Vis dėlto geriau paieškojus paaiškėja, kad Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ iki pat vasario 5 dienos penki pirmieji „Junsun T518“ vaizdo registratoriaus užsakymai dabar kasdien yra priimami vos už 17 eurų.

Šiuo atveju įvertinkite tik tai, kad ši kaina kiekvieną dieną įsigalioja 11 valandą Lietuvos laiku (9:00 UTC).

Pristatant „Junsun T518“ visų pirma norėtųsi pradėti nuo to, kad šis vaizdo registratorius yra aprūpintas 12 megapikselių sensoriumi, kuris taip pat geba vaizdą įrašyti aukštąją raiška (1920 x 1080) 30 kadrų per sekundę (FPS) sparta. Be to, ši integruota kamera ypatinga yra dar ir dėl to, nes užtikrina net 140 laipsnių apžvalgos kampą.

Šiuo atveju norisi pridėti ir tai, kad „Junsun T518“ turi HDMI vaizdo išvestį. Toks sprendimas reiškia, kad esant reikalui vaizdo įrašus net neišimdami Micro SD kortelės (maksimali palaikoma talpa – 32 GB) bet kada galėsite peržiūrėti ne tik per vaizdo registratoriuje integruotą 3 colių įstrižainės ekraną (960 x 240), bet ir per televizorių ar išorinį monitorių.

Automobilinis vaizdo registratorius „Junsun T518“ ypatingas tampa dar ir dėl to, nes geba aptikti ne tik judesį, bet ir smūgius (turi integruotą G-sensorių). Svarbu atkreipti dėmesį ir į kompaktiškus vaizdo registratoriaus matmenis (8,5 x 5,3 x 3,5 cm) bei optimaliai parinktą svorį (304 gramai). Maloniai stebina ir tas faktas, kad „Junsun T518“ komplekte taip pat yra pridėtas automobilinis įkroviklis, kurį esant reikalui bet kada galėsite panaudoti ne tik 180 mAh talpos vaizdo registratoriaus, bet ir išmaniojo telefono baterijai įkrauti.

Galiausiai norime atkreipti jūsų dėmesį ir į „Top Essentials“ išpardavimą, kuriame šią savaitę su didelėmis nuolaidomis esant poreikiui galite įsigyti daugybę kitų naudingų automobiliui skirtų elektroninių aksesuarų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(6)
(-4)

Komentarai (3)