Top 10 labai naudingų daiktų, kurie nekainuoja nei 10 eurų: nuo elektronikos atsuktuvų rinkinio, banguoto daržovių peilio iki fantastiškai pigių „Xiaomi“ ausinių ir WiFi signalo stiprintuvo (Foto, Video)  (2)

Ką galima įsigyti už 10 eurų? Iš tikrųjų, tai net labai daug įvairių naudingų daiktų kainuoja mažiau. Šiame sąraše pateikiame tokių pigių daiktų, kurie pravers kiekvienuose namuose, sąrašą. Net pusė išvardintų daiktų nekainuoja nei 5 eurų!


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-02-09 Top 10 labai naudingų daiktų, kurie nekainuoja nei 10 eurų: nuo elektronikos atsuktuvų rinkinio, banguoto daržovių peilio iki fantastiškai pigių „Xiaomi“ ausinių ir WiFi signalo stiprintuvo (Foto, Video)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. „25 in 1 Screwdriver Wallet Kit“

Tai - platus atsuktuvų rinkinys, sudėtas į gražų dirbtinės odos dėklą. Jis sukurtas turint omenyje elektronikos entuziastus, todėl čia yra daug smulkių atsuktuvų galvučių. Iš viso jų - net 24, o kartu komplektuojama ir patogi rankena.

Šis rinkinys pravers tiems, kas norėtų išardyti buitinės elektronikos gaminius - standartiniai atsuktuvai tam visiškai netinka, nes yra gerokai per didelių galvučių. 

Geriausia tai, kad visos šio rinkinio dalys yra aukštos kokybės. Jos yra pagamintos iš chromo-vanadžio plieno. Galvutės rankenoje nėra laikomos tik magnetų pagalba - jas išlaiko nusukamas atsuktuvo viršus. „25 in 1 Screwdriver Wallet Kit“ kainuoja €6,62.

2. „XiaoMi WiFi 300M“ signalo stiprintuvas

Tai - „Wi-Fi“ signalo stiprintuvas. Tikriausiai ir jūsų namuose yra kampelių, kur bevielis interneto ryšys veikia prastai vien todėl, kad toliau esančio maršrutizatoriaus signalas yra nepasiekiamas.

Geriausia išeitis tokiais atvejais - „Wi-Fi“ signalo stiprintuvas.

„XiaoMi WiFi 300M“ nereikalingas joks instaliavimas ar papildomi darbai. Tereikia jį prijungti prie elektros tinklo tarp vietos, kurioje jums reikalingas interneto ryšys, ir maršrutizatoriaus.

„XiaoMi WiFi 300M“ užtikrina 300 Mb/s greitį, vienu metu gali prisijungti prie 16 prietaisų ir tinka daugeliui dabar rinkoje esančių maršrutizatorių. „XiaoMi WiFi 300M“  kainuoja €7,45.

3. „SpedCrd“ 3,5 mm adapteris „Bluetooth“ ryšiui

Nauji automobiliai dažniausiai turi integruotas „Bluetooth“ sistemas. Tai - labai patogu, nes galima greitai prie multimedijos sistemos prisijungti išmaniuoju telefonu. Tačiau senesniuose automobiliuose tenka naudotis 3,5 mm AUX jungtimi. „SpedCrd“ prietaisas gali šią problemą išspręsti už labai žemą kainą.

Šis prietaisas įstatomas į įprastą 3,5 m lizdą, o tuomet prie jo gali būti „Bluetooth“ ryšiu prijungtas išmanusis įrenginys, be to, jis atlieka ir laisvų rankos įrangos funkciją. Tai pravers ne tik automobilyje, bet ir namie.

Ant šio adapterio yra mygtukai garso reguliavimui, dainos perjungimui, atsakymui į telefono skambučius ir taip toliau. „SpedCrd“ 3,5 mm adapteris kainuoja vos daugiau nei 4 eurus.

4. „Photoelectric Smoke Detector Alarm Sensor“

Tai - itin jautrus dūmų detektorius. Jis tinka kambariams, kurių plotas yra iki 20 kvadratinių metrų. Įrengtas lubų viduryje ar arčiau potencialių gaisro šaltinių šis dūmų detektorius greitai pajaučia dūmus, sklindančius iš visų pusių. Tuomet pasigirsta 80 dB garso signalas ir pradeda raudonai mirksėti LED elementas.

Šiam dūmų detektoriui nereikia kokio sudėtingo įdiegimo. Jis naudoja baterijas, kad veiktų ir nutrūkus elektros tiekimui, yra lengvas, todėl pakabinti jį bus labai lengva. Šis dūmų detektorius kainuoja  €6,66.

5. „Aidy BJL – 002“ dviratininko šalmas vaikui

Žinoma, kuomet kalbame apie vaikų saugumą pinigų taupyti negalima. Visgi, tose situacijose, kuriose stipraus smūgio tikimybė yra menka (slidinėjant nuo mažo kalniuko ar pradedant mokytis važiuoti dviračiu), pravers ir toks labai pigus šalmas. 

„Aidy BJL – 002“ šalmo viduje yra tvirta plastikinė konstrukcija su paminkštinimu. Dirželiai yra reguliuojami, todėl jis ant vaiko galvos laikysis tikrai tvirtai. Jis yra lengvas, tvirtas ir patogus. „Aidy BJL – 002“ šalmas kainuoja €8,28.

6. „DIHE“ banguotas daržovių peilis

Tikriausiai esate įsigiję banguotų bulvyčių ir susimąstę, kaip jas tokias gamina. O visai paprastai - bulvės tiesiog yra pjaustomos banguotais peiliais. Tai galima atlikti ir namuose, tam nereikia gamyklinės bulvyčių gamybos įrangos. Tam tereiškia štai tokio nerūdijančio plieno peilio.

Aišku, šiuo peiliu galima pjaustyti ne tik bulves, bet ir kitas daržoves ar vaisius - viską, kam norite suteikti įdomią pateikimo formą. „DIHE“ banguotas daržovių peilis kainuoja €3,31.

7. Tvirtinimo tinklai motociklams „CS – 098“

Motociklų sezonas dar neprasidėjo, tačiau jam jau galima ruoštis. Šie tinklai skirti lengvam bagažui prie motociklo tvirtinti.

Pats tinklas gali būti apjuostas aplink degalų baką, sėdynę ar kokį papildomą daiktų krepšį. O tuomet po juo galima pakišti nusivilktą striukę, šalmą, žurnalą, žemėlapius ar kitus lengvus daiktus.

Iš tikrųjų, galima šiuo tinklus panaudoti ne tik ant motociklo. Jie pasitarnautų ir automobilio bagažinėje, garaže ir daugybėje kitų vietų. Vienas toks tinklas kainuoja vos daugiau nei 3 eurus. Galite rinktis vieną iš 5 spalvų.

8. „Xiaomi Piston“ ausinės

Tai - vienas iš tų įrenginių, kurie privertė visus atkreipti dėmesį į „Xiaomi“. Šios į ausis įstatomos ausinės yra nepaprastai pigios, tačiau palyginus su kaina, net labai geros. Vien ką sako 4.9 pirkėjų reitings iš 5 galimų.

Jos turi metalinį korpusą, kuriame yra specialiai sukurtos tuštumos, leidžiančios groti detalesnį, tyresnį garsą. 

„Xiaomi Piston“ turi mikrofoną ir valdymo mygtukus ant laido. Pačios ausinės yra labai patogios ir tinkamos nešioti kasdien. Juolab, kad kainuoja visai nedaug. „Xiaomi Piston“ kainuoja vos mažiau nei 5 eurus.

Visgi, tai paprastos ausinės, tad yra labai pigios ir tinka kasdieniniam naudojimui nekeliant didelių reikalavimų muzikos suderinimui tarp žemų, aukštų ir vidutinių tonų. Jei tokius reikalavimus keliate, tai jau sekanti kokybinis lygmuo ir dairykitės į  „Xiaomi Mi IV Hybrid“ ausines, kurioms pagal skambesį ir kainą praktiškai nėra lygių, tačiau net su dabartine nuolaida jos kainuoja 14€.

9. 2 colių „Muslin“ spyruoklinis spaustuvas

Medžio darbų entuziastai turi posakį, kad neįmanoma turėti pakankamai spaustuvų - kad ir kiek daug jų dirbtuvėse prisikauptų, atsiras darbų, kuriems reikės bent vienu daugiau. Visgi, šis paprastas plastikinis spaustuvas tinka ne tik medžio darbams. Tai - kaip gerokai tvirtesnis ir stipresnę suspaudimo jėgą turintis skalbinių segtukas.

Vienas toks „Muslin“ spaustuvas kainuoja €0,54. Vienu kartu reikėtų įsigyti bent kelis.

10. 900 ml tešlos išpilstymo puodelis

Jei mėgstate kepti, tikriausiai susiduriate su tešlos matavimo problemomis. Kartais vieni sausainiai, blynai ar keksiukai išeina didesni, o kartais - mažesni. Šis tešlos išpilstymo puodelis „Baking Tool Cake Batter Cream Dispenser“ turi skalę, kuri padės tai išspręsti.

Kadangi puodelio turinys teka per angą dugne, išpilstyti tešlą galėsite kur kas tiksliau, todėl ir netvarkos turėtų būti mažiau.

Šis tešlos išpilstymo puodelis kainuoja €6,10.




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(19)
(13)
(6)

Komentarai (2)