Tik iki balandžio 19 dienos galiojanti akcija TomTop parduotuvėje: pusvelčiui parduodamas „M-HORSE Pure 3“ - tai daugiau nei išmanusis telefonas, tai „darbinis arklys“ (Video)  (1)

Turbūt nieko nenustebinsime pasakydami, kad išmaniųjų telefonų rinka su kiekviena diena tik didėja. Gamintojų vis daugėja, o ir išmaniųjų telefonų pasiūla auga kaip ant mielių. Tai ypač stipriai pasijautė, kai į šį išmaniųjų telefonų gamybos sektorių su trenksmu įžengė Kinijos kompanijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ir nors galbūt daugeliui „M-Horse“ kompanija, kuri gamina galingus vidutinės klasės išmaniuosius telefonus, yra dar kol kas mažai žinoma, bet jau turi itin rimtų išmaniųjų telefonų.

Vienas iš paskutiniųjų, rinkoje vos prieš porą mėnesių pasirodęs tikras „darbinis arklys“, yra „M-HORSE Pure 3“. Tai naujausia „M-HORSE“ serijos versija, kuri pasižymi itin geromis techninėmis charakteristikomis ir šiuo metu ypač puikiu kainos ir kokybės santykiu.

Taip teigiame dėl itin paprastos priežasties, TomTop.com informuoja, kad „M-HORSE Pure 3“ išmanusis telefonas, lyginant su kitomis internetinėmis parduotuvėmis, pas juos kainuoja mažiausiai.

Ir išties, jei „M-HORSE Pure 3“ išmanusis telefonas TomTop.com kainuoja 124,49 eurus, tai pavyzdžiui Gearbest.com – 146 eurus, o Banggod.com net 188 eurus.

Tiesa, būtina pažymėti, kad „M-HORSE Pure 3“ išmanųjį telefoną TomTop.com internetinėje parduotuvėje už 124,49 eurus bus galima įsigyti tik iki balandžio 19 dienos, taip pat ir telefonų kiekis yra ribotas.

Tad kuo pasižymi „M-HORSE Pure 3“ išmanusis telefonas? Iš principo tai vidutinės klasės išmanusis telefonas, kuris dabar kainuoja, kaip pats paprasčiausias biudžetinis telefonas.

„M-HORSE Pure 3“ pagamintas iš plastiko ir metalo, yra gražaus dizaino ir aprūpintas pažangiuoju „Helio P23“ 8-nių branduolių 2.0 GHz procesoriumi. Turi 4 GB RAM ir 64 GB ROM. O kam bus mažai vidinės saugyklos talpos, visada galima ją padidinti su papildoma atminties kortele. „M-HORSE Pure 3“ palaiko iki 256 GB TF kortelę.

Darbuojasi su daugeliui puikiai žinoma „Android 7.1“ operacine sistema, kuri, kaip teigia gamintojas, greitu metu gaus atnaujinimą iki „Android 8.1“. Ir taip, šis telefonas palaiko lietuvių kalbą.

Telefonas yra kompaktiškas, jo HD+ ekrano įstrižinainė yra 5,7 colių su 1440 x 720 rezoliucija (18:9). Turi keturias „Sony“ kameras: 13 MP + 5 MP gale ir 8 MP + 5 MP priekyje.

Palaiko Lietuvoje esančius 2G, 3G ir 4G ryšius. Taip pat turi WiFi, „Bluetooth 4.0“, pirštų nuskaitymo jutiklį, GPS ir gausybę kitų sensorių, o kad nepritrūktų energijos, gamintojas į šį „arkliuką“ įdėjo talpią 4000 mAh bateriją.

Šiame vaizdo reportaže demonstruojamas „M-HORSE Pure 3“ išmanusis telefonas bei jo galimybės:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: