Kinijos turgelio stebuklai: iš išvaizdos kaip „iPhone X“, o kaina nesiekia nė 100€ - anonso proga įspūdingos nuolaidos išmaniajam telefonui „Elephone A4“ su „Android 8.1“  (1)

Nepaneigsi, kad JAV korporacijos „Apple“ pristatytas „iPhone X“ išmanusis telefonas gamintojams nubrėžė naujas dizaino gaires. Deja, bet „Apple“ produkcija yra prieinama tikrai ne visiems. Būtent dėl tos priežasties vietiniai Kinijos gamintojai potencialiems pirkėjams itin greitai suskubo pasiūlyti kur kas pigesnes alternatyvas, kurios dizaino aspektu šiuo metu tikrai nieko nenusileidžia „iPhone X“ ar „Huawei P20“ serijos išmaniesiems telefonams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Į šiuos reikšmingus dizaino pokyčius bene greičiausiai sureagavo sparčiai visame pasaulyje populiarėjantis vietinis Kinijos gamintojas „Elephone“. Įdomu yra ir tai, kad gamintojas šį kartą yra nusitaikęs į ekonominės klasės išmaniuosius telefonus vertinančius pirkėjus. Tai patvirtina ir anonso proga nei 100 eurų nesiekianti „Elephone A4“ kaina. Čia dar norisi pridėti ir tai, kad iki pat gegužės 28 d. Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ kiekvieną dieną 12 valandą Lietuvos laiku 60 pirmųjų „Elephone A4“ vienetų parduoda dar pigiau – vos už 85 eurus.

Pristatant šį naujos kartos išmanųjį telefoną norisi pabrėžti, kad „Elephone A4“ yra aprūpintas 5,85 colių įstrižainės (1440 x 720) ekranu ir taip pat maloniai stebina dėl tos priežasties, nes dar gali pasigirti korpusu, kurio tiek priekinė, tiek galinė dalis yra padengta stiklu. Šiuo atveju įdomu ir tai, kad „Elephone A4“ piršto antspaudo skaitytuvas yra integruotas išmaniojo telefono šone. Toks sprendimas vertas dėmesio dėl tos priežasties, nes bendrame kontekste leidžia sukurti ženkliai solidžiau atrodantį išmaniojo telefono dizainą.

Svarbiu „Elephone A4“ akcentu taip pat tampa ir iš karto įdiegta „Android 8.1“ operacinė sistema (palaiko lietuvių kalbą), o įvertinus šio išmaniojo telefono kainą priekaištų sunku surasti net tik dizainui, bet ir potencialioms techninėms šio išmaniojo telefono galimybėms.

Kitaip sakant, galiausiai čia norisi pabrėžti tai, kad „Elephone A4“ (15,04 x 7,28 x 0,8 cm) sveria vos 189 gramus ir ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes yra aprūpintas net 3000 mAh talpos baterija, 8 megapikselių kamera, keturių branduolių „MediaTek MTK6739“ centriniu procesoriumi, 3 GB operatyviąja RAM atmintine bei 16 GB vidine ROM atmintimi, kurią esant reikalui bet kada galima praplėsti dar 128 GB naudojant Micro SD kortelę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(1)
(10)

Komentarai (1)