Kinijos turgelio stebuklai: su nuolaida siūlomos naujos kartos belaidės „Bluedio T5“ ausinės, solidi ir paprastai valdoma automobilinė diagnostika ir nauja, spalvoto ekrano išmanioji apyrankė „Lenovo HX03F“  ()

Jeigu mėgstate įsigyti įvairius elektroninius aksesuarus tiesiai iš Kinijos, tuomet šią savaitę būtinai rekomenduojame pasidomėti „Summer Electronics New Arrivals“ išpardavimo pasiūlymais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Summer Electronics New Arrivals“ išpardavimas ypatingas yra dėl tos priežasties, nes jame yra pristatoma itin daug naujų produktų, kurie Kinijos elektroninių parduotuvių lentynas pasiekė dar visai neseniai. Žemiau pateikiame tris įdomiausius naujus pasiūlymus, kurie, mūsų asmenine nuomone, turėtų tikrai sudominti praktiškai visus skaitytojus nepriklausomai koks yra jų amžius ar pomėgiai.

Naujos kartos visą ausį dengiančios „Bluedio T5“ ausinės

Skaitytojai, kurie anksčiau bent kartą pirko visą ausį dengiančias ausines iš Kinijos greičiausiai galėtų patvirtini, jog gamintojas „Bluedio“ šiuo atveju maloniai džiugina ne tik kaina, bet ir kokybe. Skubame pranešti, kad būtent šiuo metu turite puikią galimybę su nuolaida už kiek mažiau nei 45 eurus įsigyti šio sparčiai visame pasaulyje populiarėjančio gamintojo naujos kartos visą ausį dengiančias belaides Bluetooth ausines „Bluedio T5“.

Šios ausinės ypatingos tampa dėl tos priežasties, nes gali pasigirti integruota net 650 mAh talpos baterija, kuri be papildomos įkrovos gali tarnauti net iki 25 valandų. Šį neįtikėtiną rezultatą „Bluedio T5“ ausinėms padeda pasiekti integruotas Bluetooth 4.2 ryšio modulis.

Įdomu ir tai, kad „Bluedio T5“ išsiskiria net 116 dB jautrumu, 16 omų varža ir geba atkurti dažnius 15 Hz – 25 kHz diapazone. „Bluedio T5“ taip pat garsėja neįtikėtinai tiksliu žemų dažnių atkūrimu bei maksimaliai gera garso kokybe, kurią šiuo atveju padeda užtikrinti įdiegtas specialus triukšmo šalinimo mechanizmas – jis sudarytas net iš keturių pagalbinių mikrofonų.

Automobilinė diagnostika „Houzetek KW680“

Jeigu domitės automobiliais, tai greičiausiai bent jau kartą pirkote automobilinę diagnostiką iš Kinijos. Pavyzdžiui, žvelgiant į populiariausių pirkinių iš Kinijos sąrašą yra daugiau nei akivaizdu, jog daugelis skaitytojų jau yra išbandę itin pigią šiuo metu mažiau nei 4 eurus kainuojančią automobilinę diagnostiką „Jtron ELM327“. Plačiau apie ją skaitykite šiame straipsnyje.

Vis dėlto ši automobilinė diagnostika Bluetooth ryšiu yra jungiama prie kompiuterio ar išmaniojo telefono, o toks sprendimas tikrai ne visuomet yra itin patogus. Būtent dėl tos priežasties šią savaitę rekomenduojame pasidomėti kur kas profesionalesne su nuolaida už 32 eurus siūloma automobiline diagnostika „Houzetek KW680“.

„Houzetek KW680“ ypatinga tampa dėl tos priežasties, nes maitinimą gauna tiesiai per OBD2 jungtį ir taip pat dar gali pasigirti integruotu net 2,4 colių įstrižainės spalvotu ekranu. Pasak gamintojo, „Houzetek KW680“ yra suderinama su praktiškai visais po 1996 metų pagamintais automobiliais, kurie turi OBD2 lizdus.

Čia svarbu pabrėžti, kad ši automobilinė diagnostika palaiko tokius gerai žinomus protokolus, kaip KWP2000, ISO9141, J1850 VPW, J1850 PWM ir CAN. Įdomu ir tai, kad „Houzetek KW680“ diagnostikos metu apie jūsų automobilį surinktą informaciją taip pat bet kada galėsite atsispausdinti šį diagnostikos prietaisą prijungią prie kompiuterio.

Naujos kartos išmanioji apyrankė „Lenovo HX03F“ su išskirtinai patogiu ekranu

Skaitytojams, kurie vasarą planuoja leisti aktyviai taip pat vertėtų pasidomėti fiziniais aktyvumo asistentais. Būtent vieną tokių šiuo metu Kinijoje galite įsigyti su nuolaida už kiek mažiau nei 25 eurus. Fizinis aktyvumo asistentas „Lenovo HX03F“ ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes yra aprūpintas spalvotu ekranu bei itin talpia 100 mAh baterija.

Pasak gamintojo pastarosios baterijos energijos pakanka net 5 dienoms ir už tai bene labiausiai tenka dėkoti integruotam Bluetooth 4.2 ryšio moduliui.

Šiuo atveju būtina pabrėžti dar ir tai, kad fizinis aktyvumo asistentas „Lenovo HX03F“ gali pasigirti integruotu pulsometru, žingsniamačiu, begarsiu žadintuvu bei visomis kitomis svarbiausiomis kiekvienam šiuolaikiniam fiziniam aktyvumo asistentui būdingomis funkcijomis.

Vis dėlto čia norisi pridėti dar ir tai, kad „Lenovo HX03F“ iš gausybės kitų fizinių aktyvumo asistentų padeda išsiskirti patikimas atsparumas dulkėms bei vandeniui (IP68) ir itin lankstus vartotojo sąsajos valdymas pagal kiekvieno pirkėjo individualius poreikius. Tad apibendrinant – tai viena iš gražiausiai ekrane informaciją pateikiančių apyrankių, o kaina tokia, kad lengvai konkuruoja su visomis populiariausiomis apyrankėmis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(4)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: