Kinijos turgelio stebuklai: anonso nuolaidos telefonui „Homtom S99“ su 6200 mAh talpos baterija, „Android 8.0“ OS ir labai gera kaina (Video)  ()

Vietinis Kinijos gamintojas „Homtom“ vis dar išlieka santykinai nauju išmaniųjų telefonų rinkos žaidėju. Vis dėlto tai yra vienas iš tų gamintojų, kurio išmaniųjų telefonų pasiūlos spektras paskutiniu metu plečiasi neįtikėtinai greitai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Homtom S99“ anonsas

Skaitytojams, kurie nori kur kas geriau pažinti „Homtom“ gamintoją ir jo telefonų asortimentą, šį kartą siūlome susipažinti su naujos kartos išmaniuoju telefonu „Homtom S99“.

Šiuo atveju norisi pabrėžti tai, kad šis 5,5 colių įstrižainės IPS technologijos ekranu (1440 x 720) aprūpintas išmanusis telefonas ypatingas tampa dėl to, nes gali pasigirti įmontuota net 6200 mAh talpos baterija, iš karto įdiegta „Android 8.0“ operacine sistema bei gale integruota dviguba kamera (21 MP + 2 MP). Įdomu ir tai, kad esant reikalui „Homtom S99“ (14,95 x 7 x 1,28 cm, 200 g) taip pat galima naudoti kaip išorinę bateriją (angl. power bank) kitiems įrenginiams įkrauti.

Anonso proga „Homtom S99“ išmanųjį telefoną Kinijos elektroninėse parduotuvėse dabar galima įsigyti su reikšminga nuolaida už maždaug 115 eurų. Tenka pripažinti, kad tai tikrai puikus pasiūlymas, o ypatingai tada, kai paaiškėja, kad „Homtom S99“ yra aprūpintas santykinai našiu „MediaTek MTK6750“ centriniu procesoriumi, 4 GB operatyviąja RAM atmintine bei 64 GB vidine ROM atmintimi, kurią esant reikalui bet kada galima praplėsti dar 256 GB naudojant Micro SD kortelę.

Galiausiai norisi priminti dar ir tai, kad vietinis Kinijos gamintojas „Homtom“ savo gerbėjų ratą visame pasaulyje itin sparčiai plečia itin įdomių bei nestandartinių sprendimų pagalba.

„Homtom HT70“ su 10000 mAh talpos baterija

Pavyzdžiui, kiek anksčiau esame rašę apie „Homtom HT70“ išmanųjį telefoną, kuris ypatingas tampa dėl 10000 mAh talpos baterijos bei dėl savo galinio dangtelio, kuris yra pagamintas iš specialios nano – kompozitinės dangos.

Pasak gamintojo, pastaroji danga leidžia sukurti išskirtinį itin blizgų korpusą, o tai šiuo metu yra būdinga daugeliui aukštosios klasės išmaniųjų telefonų. Įdomu, kad patvariam „Homtom HT70“ korpusui sukurti taip pat yra naudojamas cinko lydinys, kuris šiuo atveju dėl glotnių išmaniojo telefono kraštų leidžia užtikrinti itin geras ergonomiškumo savybes. Šį telefoną galima įsigyti ir dabar – jam dar kelias dienas bus taikomos nuolaidos, tad kainuoja 147€.

Išskirtinės išvaizdos „Homtom Zoji Z8“ su IP68 sertifikatu

Tuo tarpu kitas mūsų aptartas šio gamintojo išmanusis telefonas „Homtom Zoji Z8“ garsėja savo išskirtiniu dizainu ir gali pasigirti suteiktu IP68 sertifikatu.

Gamintojas pristatydamas „Homtom Zoji Z8“ akcentavo, kad ypatingą dėmesį skyrė šio išmaniojo telefono dizainui, kurį bene labiausiai šiuo atveju įkvėpė vienas pagrindinių filmo „Žvaigždžių karai“ personažų Dartas Veideris. Deja, bet susidomėjimas šiuo išmaniuoju telefonu buvo ypatingai didelis, todėl jo šiuo metu jau negali pasiūlyti dauguma Kinijos elektroninių parduotuvių, bet pavienius modelius dar galima surasti didžiausiose parduotuvėse. Kaina 144€.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(3)
(1)

Komentarai ()