Kinijos turgelio stebuklai: anonso nuolaidos telefonui „Elephone A4 Pro“ – dabar tai pigiausias „iPhone X“ klonas su 4/64 GB atmintimi ir „Android 8.1“ (Video)  ()

Vietiniai Kinijos gamintojai po šiek tiek ramesnės vasaros vėl sugrįžta į įprastą ritmą. Būtent tai reiškia, kad atėjus rudeniui išmaniųjų telefonų rinkoje vėl galime laukti daug naujų anonsų. Viena pirmųjų šias tendencijas nusprendė patvirtinti „Elephone“ bendrovė išleisdama naujos kartos išmanųjį telefoną „Elephone A4 Pro“ - jis Kinijos elektroninių parduotuvių lentynas papildė pačioje rugpjūčio pabaigoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • Ekranas: 5,85 colių įstrižainės ir 1512 x 720 raiškos lietimui jautrus ekranas.
  • Procesorius: 8 branduolių 2 GHz taktinio dažnio centrinis procesorius „MediaTek MTK6763“.
  • Vaizdo plokštė: ARM Mali-G71 MP2.
  • Atmintis: 4 GB RAM 64 GB ROM (gali būti plečiama dar 256 GB naudojant Micro SD kortelę).
  • Kameros: galinė vienguba 16 megapikselių kamera su autofokusavimo funkcija ir LED blykste. Priekinė vienguba 8 MP kamera.
  • OS: „Android 8.1“ operacinė sistema su lietuvių kalbos palaikymu.
  • Baterija: 3000 mAh talpos baterija, palaiko greitą baterijos įkrovimą.
  • Autorizacija: piršto antspaudų skaitytuvas telefono korpuso šone.
  • Jungtys: 3.5 mm audio jungtis, Type-C USB 2.0.
  • Ryšiai: Palaikomi LTE dažniniai kanalai: B1, B5, B7, B8, B20,B38, B40, B41. Bluetooth 4.0, WIFI 802.11a/b/g/n.
  • Jutikliai: giroskopas, e-kompasas.
  • Korpusas: nerūdijančio plieno korpuso rėmelis, telefono priekį ir galinę dalį dengia itin patvarus stiklas.
  • Išskirtinės savybės: tai itin pigus ir iškirptą „notch“ tipo ekraną turintis kiniškas išmanusis telefonas su „Android 8.1“, kuris iš pirmo žvilgsnio primena „iPhone X“.
  • Matmenys ir masė: 15,04 x 7,28 x 0,8 cm; 189 g.

Kaina

  • „Gearbest“ siūlo specialią akciją, kurio metu „Elephone A4 Pro“ platina su 29% nuolaida už 123,06 €.
  • „TomTop“ šį išmanųjį telefoną dabar galima įsigyti už 147,29 €.
  • Tuo tarpu „AliExpress“ šį išmanųjį telefoną be nuolaidų siūlo už 148,36 €.
  • „Elephone A4 Pro“ siuntimas į Lietuvą iš Kinijos elektroninių parduotuvių šiuo metu papildomai nekainuoja.
  • „Elephone A4 Pro“ pirkdami „Gearbest“ dabar galite sutaupyti apie 25 €.

Konkurentai

Pagal išvaizdą su „notch“ tipo ekranu ir kaina artimiausi konkurentai yra:

su tokia kaina, kokią siūlo Gearbest, šiuo metu iš jų geriausias variantas yra „Elephone A4 Pro“. 

Daugeliui skaitytojų „Elephone“ išmanieji telefonai greičiausiai yra puikiai pažįstami – tai vienas geriau žinomų Kinijos prekinių ženklų jau įžengusių ir į Europos rinką. Priminsime, kad „Elephone A4“ buvo pristatytas dar pavasarį. Šis modelis taip pat turėjo iškirptą „notch“ tipo ekraną, tačiau turėjo kur kas kuklesnius parametrus. 

Tuo tarpu naujos kartos „Elephone A4 Pro“ yra tarsi atnaujinta „Elephone A4“ versija, kuri išsiskiria keliais reikšmingais dizaino atnaujinimais bei dar geresniu aparatinės įrangos našumu. 

Visų pirma, „Elephone A4 Pro“ ypatingai turėtų patikti tiems skaitytojams, kurie ieško pigaus, bet išskirtinio išmaniojo telefono dizaino - stiklinis korpusas, atspalvį keičiantis dangtelis šį telefoną lengvai išskiria iš konkurentų. Kitaip sakant, turėdami „Elephone A4 Pro“ tikrai jausitės lyg turėdami pačios aukščiausios klasės išmanųjį telefoną. Labai galimas daiktas, kad aplinkiniai kartais netgi maišys „Elephone A4 Pro“ su „iPhone X“.

Žinoma, techninių charakteristikų aspektu „Elephone A4 Pro“ rikiuojasi ekonominės klasės išmaniųjų telefonų sąraše, tačiau įvertinus pastarojo išmaniojo telefono kainą jam surasti priekaištų yra tikrai labai sunku. Paprastai tariant, „Elephone A4 Pro“ turi viską, ko gali prireikti tipiniam išmaniojo telefono naudotojui kiekvieną dieną.

Šiuo atveju maloniai džiugina ir tai, kad Kinijos gamintojas „Elephone“ savo potencialiam pirkėjui pateikia alternatyvų. Pavyzdžiui, jeigu „Elephone A4 Pro“ išskirtinis dizainas nėra privalumas, galbūt jums puikiai pakanka ir senesnės kartos „Elephone A4“ išmaniojo telefono? Čia įvertinkite tik tai, kad jis yra aprūpintas 3 GB operatyviąja RAM atmintine, mažesne 16 GB ROM atmintimi bei 1,3 GHz taktinį dažnį turinčiu „MediaTek MTK6739“ centriniu procesoriumi, bet ir kainuoja pigiau – dabar apie 106€.

Kadangi šiuo metu abiem išmaniesiems telefonams yra taikomos reikšmingos nuolaidos, tiesiog belieka nuspręsti ko jūsų pats tikitės iš išmaniojo telefono. Jeigu prioritetą skiriate dizainui ir kartais planuojate žaisti žaidimus, tuomet vienareikšmiškai siūlome įsigyti „Elephone A4 Pro“. Tuo tarpu jeigu žaidimų su išmaniuoju telefonu žaisti neplanuojate, o šiek tiek pataupyti taip pat norite dizaino sąskaita, tada tikrai rekomenduojame atkreipti dėmesį į „Elephone A4“ išmanųjį telefoną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(4)
(0)

Komentarai ()