Verdiktas po 3 mėnesių naudojimo: „tai neabejotinai pačios geriausios sporto ausinės iki 50$ su Bluetooth ir ANC technologija“ („Bluedio TN“ apžvalgų reitingas, Video, 12% nuolaida)  (1)

Šiame apžvalgų reitinge surasite apžvalgininkų atsiliepimus apie belaides „Bluedio TN“ ausines.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Belaidės „Bluedio TN“ ausinės

4,5 balai iš 5 | Pagal apžvalgų reitingą tai labai geros ausinės | 12,25 € 

Atrinkome pačias išsamiausias apžvalgas apie „Bluedio TN“ ausines.

Šiame tekste rasite esminę informaciją apie šias ausines ir tai ką pastebi apžvalgininkai.

Taip pat primename, kad naudojame daiktų vertinimo sistemą. Kaip sudarome apžvalgų reitingą ir kokiomis vadovaujamės taisyklėmis, galite plačiau susipažinti čia.

5 balai. 2 apžvalgos:

  • Dominic Gomez – „Aš šiomis ausinėmis esu labai patenkintas. Aš jas naudoju 3 mėnesiai ir praktiškai jos yra su manimi visur. Jos gavo ir prakaito, ir buvo tampomos, ir netgi buvau netyčia ant jų užlipęs, jos vis tiek veikia. Esu tiesiog nustebęs jų kokybe. ANC veikia gana gerai ir aplinkos triukšmą slopina, tačiau šiek tiek suprastėja ir muzikos kokybė. Na, kitko tikėtis ir negalima, čia Bluedio. TN niekuo neišsiskiria iš kitų, nors ir vertinant tokiame kainos diapazone sakyčiau, kad viskas dar labai aukštame lygyje. Baterijai jokių priekaištų – 12 valandų būsite tikrai ramūs, nes energijos užteks. Garso kokybė tikrai aukšto lygio: puikūs žemi tonai, vidutiniai ir aukšti tonai geri – nieko įspūdingo, bet jie tikrai geri. Tad jei ieškote gerų ausinių, kurios palaikytų Bluetooth ir turėtų ANC technologiją, tai nemanau, kad galima rasti kažką geriau iki 50 dolerių kategorijoje nei Bluedio TN. Žinoma, turiu keletą asmeninių pastebėjimų, bet bendrai, visi pliusai nusveria bet kokias mano abejones. Net ir nenaudojant ANC galiu pasakyti, kad tai puikios Bluetooth ausinės, kurios turi C-tipo jungtį, užtikrina gerą garso kokybę ir yra kokybiškai pagamintos. Aš jas tikrai rekomenduoju.“
  • The Gadget Ninja – „Nors šios ausinės yra pagamintos iš plastiko, bet jos tikrai yra tvirtos. O ir ausinės yra lengvos, tad jas malonu dėvėti ilgą laiką. Kitas labai geras dalykas, kad jos yra įkraunamos ir turi C-tipo jungtį. Šis gamintojo sprendimas yra puikus, nes dabar man nereikia kartu su savimi turėti atskiro laido, kad galėčiau įkrauti ausines. Galiu naudoti tą patį įkroviklį, kaip ir savo telefonui. Nežinau kaip Bluedio taip pavyko, bet dažniausiai ausinės turinčios C-tipo jungtį kainuoja bent 2-3 kartus brangiau. Kas dėl baterijos įkrovimo, tai jokių nusiskundimų: per 1,5 valandos ją įkrausite, o energijos užteks netgi ilgesniam laikui nei nurodo gamintojas – nuo 10,5 iki 13,5 valandos, priklausomai ar įjungtas ANC. Pastarasis veikia tikrai kokybiškai, nors ir ne tobulai. Tačiau pašalinius garsus tikrai gana gerai blokuoja, o ir garso kokybė yra visai gerai. Dėl pastarosios taip pat neturiu kažkokių ypatingų nusiskundimų, gal tik žemų tonų kiek daugoka. Aišku, čia tik mano nuomonė, o ir viską galima pakeisti su ekvalaizeriu (muzikos vienodintuvu aut. past.). Tad jei ieškote pigių, kokybiškų, su ANC sporto ausinių, kurios užtikria gerą garso kokybę, tai šios ausinės yra labai geras pasirinkimas.

4 balai. 2 apžvalgos:

  • Tech MoE – „Galiu iškart pasakyti, kad aš nesu didelis mėgėjas tokio tipo ausinių, bet jos man tikrai patinka. Kokybiškai pagamintos, tvirtas laidas, pačios ausinės maloniai laikosi ausyse, o ir sveria nedaug, tad jas nešioti ant kaklo visai patogu. Pliusų prideda ir tai, kad ausinėse yra magnetukai, tad tuo metu, kai jomis nesinaudosite, jos viena su kita sukibs. Tad dėl ergonomijos ir pagaminimo kokybės jokių priekaištų. O kaip garso kokybė? Kaip už tokią kainą ji yra tikrai gera. Esu išbandęs daugybę ausinių ir šioms duodu tokius įvertinimus: aukšti ir vidutiniai tonai 7-7,5 balai iš 10, o žemi būtų 6-6,5 iš 10. Su garsu yra viskas tikrai gerai, o ir mikrofonas veikia kokybiškai. Gerai girdimas jums paskambinęs žmogus, o ir jis jus girdės puikiai. Dėl ANC būčiau kiek kritiškesnis. Tiek klausantis muzikos be ANC ir su įjungtų ANC didesnio skirtumo nepastebėjau (nors komentatoriai po vaizdo įrašu teigia, kad viešose erdvėse, važiuojant viešuoju transportu jų turimas ANC tikrai veikia gerai aut. past.). Bendrai galiu pasakyti, kad šios ausinės yra tikrai geros, vertos dėmesio, o ir už 25 dolerius aš negalėčiau rasti kažko geriau.“
  • AliHolic – „Pagaminimo kokybė yra tikrai labai gera, galiu duoti 4 balus iš 5 galimų. Taip pat labai patinka tai, kad ausinėse yra magnetukai ir jos viena su kita sukimba, kai aš nesiklausau muzikos. Vienas iš minusų, kad pakuotėje nėra jokio dėkliuko ar maišelio ausinėms, tad jas teks bet kaip įsidėti į savo kuprinę ar rankinę. Taip pat yra nelabai patogu šias ausines naudoti dėvint striukę, tačiau pačios ausinės ausyse laikosi tikrai tvirtai. Belieka išsirinkti tinkamas ausinių pagalvėles (yra pakuotėje aut. past.) pagal jūsų ausų dydį ir viskas – ausinės tvirtai laikosi ausyse net ir užsiimant labai aktyvia fizine veikla. Ausinių valdymas yra labai paprastas ir aiškus – mygtukai išdėlioti aiškiai. Kas dėl ANC, tai galiu pasakyti, kad jis iš principo veikia – gatvės triukšmą slopiną, bet aš šias ausines naudoju be ANC. Aš jas pirkau ne dėl ANC, kuris veikia vidutiniškai. Pagrindinis ausinių pliusas yra garso kokybė, o ji tikrai puiki. Netgi siūlyčiau nepersistengti ir muzikos klausytis ne maksimaliu garsu, o maždaug 50-80 % diapazone. Tada girdėsite tikrai kokybišką garsą. Baterija taip pat puiki – jos užtenka 12-13 valandų. Tad iš principo ausinės yra tikrai geros ir aš jas rekomenduoju. Beje, nupirkau šias ausines savo bičiuliui ir jis jomis taip pat yra labai patenkintas. Taip pat siūlau už jas nepermokėti ir palaukti kol nukris kaina iki 14-15 dolerių (iki 13 eurų aut past.), tada jos tampa puikiu pasiūlymu.“

3 balai. 0 apžvalgų

2 balai. 0 apžvalgų

1 balas. 0 apžvalgų

Viena detaliausių „Bluedio TN“ apžvalgų:

Išsamus „Bluedio TN“ aprašymas:

Skelbiama itin gera kaina „Bluedio TN“ belaidėms ausinėms su 13 mm garsiakalbiais, magnetiniais korpusais, itin ilgu baterijos tarnavimo laiku, tiesiog puikiai atkuriamais žemais dažniais ir dvigubai pigiau nei Amazon (Aprašymas, Pirkėjų atsiliepimai, Video)

Speciali akcija ir sąlygos

  • Lietuvoje neparduodamos.
  • Gearbest12,25 eurai
  • 12 % nuolaida
  • į Lietuvą siunčiama neregistruotu paštu, siuntimas kainuoja 0,04 €.
  • Dėl labai geros kainos ir riboto prekių kiekio ribojamas pirkimų kiekis - vienu metu galima pirkti ne daugiau kaip 2 vienetus.
  • Aliexpress -  17,62 eurai 
  • siuntimas į Lietuvą nemokamas. 
  • Amazon32 €.
  • Pačios ausinės kainuoja 20 €, į Lietuvą siuntimas kainuoja papildomai 12 eurų
  • Pirkdami iš Gearbest sutaupote nuo 6 € iki 20 €.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(7)
(2)

Komentarai (1)