Cafago skelbia nuolaidų kuponus tvirtam ir labai įdomiam „Zeblaze Vibe Lite“ išmaniajam laikrodžiui bei naujausiam „Xiaomi“ robotui siurbliui „Xiaowa Vacuum“ su įspūdinga siurbimo galia, plovimo funkcija ir garantija, kad nebus jokių papildomų mokesčių (Video)  ()

Naujausi Cafago.com nuolaidų kuponai taikomi šioms prekėms:

-„Zeblaze Vibe Lite“ išmanusis laikrodis

-„Xiaomi Xiaowa Vacuum“ robotas dulkių siurblys


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. „Xiaomi Xiaowa Vacuum“ robotas dulkių siurblys

Tai vienas naujausių „Xiaomi“ kompanijos robotų dulkių siurblių, kurį šiuo metu su nuolaidos kuponu UU0157 iš internetinės parduotuvės Cafago.com įsigysite tik už 206,99 eurus.

Negana to, Cafago.com žada šį gaminį pirkėjams pristatyti į Lietuvą nemokamai ir be muitinės mokesčių (Duty Free Shipping)

„Xiaomi Xiaowa Vacuum“ yra itin galingas robotas siurblys, pasiekiantis 1800 Pa galią ir pagal šį parametrą pralenkiantis turbūt visus pigesnius analogus, o vienintelis, kuris jam prilygsta yra „Mi Robot“ siurblys. Nors tai ir panašūs siurbliai, tačiau turi ir skirtumų. 

Pirmas skirtumas tarp „Xiaowa“ ir „Mi Robot“ yra akivaizdus, tai kaina. Jei „Mi Robot“ įprastai kainuoja apie 300-400 eurų (priklauso iš kur perkate ir ar pataikote ant nuolaidos kuponų), tai „Xiaowa“ visada yra pigesnis. „Xiaomi“ nusprendė sukurti  „Xiaowa Vacuum“ turbūt todėl, kad jis konkuruotu kaina su pigesniais konkurentų siurbliais, bet būtų maksimaliai kokybiškas. Teko ne tik kažką aukoti, bet paaukojus kažką pridėti, kad jis būtų kitoks nei konkurentas, bet svarbiausia, geros kainos. Ir svarbiausias dalykas, kas buvo paaukota, tai ne siurbimo galia, kaip daro absoliuti dauguma pigių robotų gamintojų, bet navigacinė sistema. 

Nors „Xiaowa“ robotas naudoja pažangią dvejopą giroskopo navigacijos sistemą ir dvigubą optinio lazerio bei LED judesio sekimo sistemą, visgi, jis neskanuoja teritorijos taip, kaip tai daro „Mi Robot“ siurbliai ir po kambarį važinėja ne sistemingai, bet gana chaotiškai, nors programėlėje ir galima jam nurodyti tam tikrą valymo maršrutą.

Tai nekelia jokių problemų, jei patalpos nėra didesnės nei 80-100 kvadratinių metrų ir galite leisti ilgesnį siurbimo laiką. Jei šiam robotui netrukdysite dirbti, jis patalpas išvalys ne prasčiau nei „Mi Robot“ ir ko gero geriau, nei daugelis pigesnių robotų vien dėl įspūdingos siurbimo galios. 

„Xiaowa“ siurbimo galia yra tokia pati, kaip ir „Mi Robot“ bei siekia 1800Pa, tad jis pakelia ne tik kruopas, bet ir smulkius akmenukus. Be to, jo dulkių surinkimo talpa jo yra netgi didesnė nei „Mi Robot“ siurblio ir siekia 640 ml.

Iš esmės šis robotas yra skirtas mažesniems ir vidutinio dydžio namams bei butams. Taip pat reikia paminėti, kad „Xiaowa“ plauna grindis, ko nedaro „Mi Robot“ siurblys. Tad „Xiaowa“ yra kiek panašus ir į antros kartos „Mi Robot“ arba dar kitaip vadinamą „Roborock S50“.

„Xiaowa“ robotas turi 2600 mAh talpos bateriją, o tai yra gerokai mažesnė nei „Mi Robot“, bet kadangi yra lengvesnis, jis 80 kvandratinių metrų plotą išvalys per valandą laiko. Kai tik baterijoje pradės sekti energija jis grįš prie įkrovimo stotelės ir baterija bus pilnai įkrauta per maždaug 2 valandas.

Taip pat didelis jo pliusas prieš „Mi Robot“ yra tai, kad jis geba užlipti ant kiliminės dangos ir jam yra nebaisūs slenksčiai. „Mi Robot“ kartais tokių kliūčių nesugeba įveikti.

Dar reikėtų paminėti, kad „Xiaowa“ robotą galima valdyti su išmaniąja progromėle „MiHome“, tad tai pakankamai išmanus namų tvarkymo pagalbininkas, o dabar dar siūlomas už itin patrauklią kainą.

2. Išmanusis laikrodis „Zeblaze Vibe Lite“

Šiuo metu šį išmanųjį laikrodį su nuolaidos kupono kodu UU3254 galima įsigyti už 17,41 eurą. Jį nemokamai pristatys į Lietuvą.

„Zeblaze Vibe Lite“ yra nebrangus, bet kokybiškas ir daugybe funkcijų pasižymintis išmanusis laikrodis, kuris iš pirmo žvilgsnio atrodo, kaip įprastas ir kažkuo labai neišsiskiriantis vyriškas laikrodis.

Laikrodžio korpusas ir dirželio sagtis yra pagaminti iš nerūdijančio 316L plieno, o ekranas dengtas safyriniu stikliuku, kuris, gamintojo teigimu, yra atsparus subraižymams ir gerai atspindi šviesą.

Nors „Zeblaze Vibe Lite“ atrodo, kaip įprastas laikrodis, bet jis užtikrina ir išmaniojo laikrodžio funkcijas: nuolatinį fizinės veiklos rodiklių sekimą, kaip nueitų žingsnių skaičiavimą, sudegintas kalorijas, ėjimo metu sudegintas kalorijas, užtikrina miego kokybės sekimą, nuotolinį kameros valdymą, primena apie gautus pranešimus bei skambučius ir taip toliau.

Kas dar labai svarbu, kad šis laikrodis yra pilnai atsparus vandeniui, turi IP67 standartą, tad galima nardyti iki 50 metrų gylyje ir taip pat atsparus dulkėms bei smūgiams. Tad kaip už tokią kainą tai yra gana įspūdingi parametrai.

„Zeblaze Vibe Lite“ laikrodis palaiko „Bluetooth 4.0“ ryšį ir yra suderinamas su „Android 4.4“/„iOS 7.0“ ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis. Tad visą informaciją galima bus matyti savo išmaniajame telefone, o pati programėlė darbuojasi anglų, rusų ir kitomis kalbomis.

Pats laikrodis nėra įkraunamas, bet maitinamas japoniška Maxell CR2430 baterija, kurios talpa siekia 280 mAh. Gamintojas teigia, kad budėjimo režimas siekia iki 24 mėnesių.

Pabaigai vertėtų paminėti itin įdomią šio laikrodžio „SOS“ funkciją. Laikrodis realiuoju laiku gali išsiųsti SOS pranešimą su jūsų koordinatėmis į elektroninio pašto dėžutę.

Žinoma, tikslios GPS koordinatės priklausys nuo jūsų išmanaus telefono GPS, tačiau juk tiek laikrodis, tiek ir išmanusis laikrodis dažniausiai būna vienas šalia kito. Tad tokia funkcija gali būti itin pravarti nelaimės atveju ir jūsų artimieji bus informuoti apie tai, kad jums reikia pagalbos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(3)
(3)

Komentarai ()