Prasideda 3D spausdintuvų išpardavimas: Tomtop skelbia specialią akciją itin populiariam „Anet A6“ bei kitiems 3D spausdintuvams (Video)  (6)

Šįkart Tomtop nusprendė nudžiuginti tuos, kurie jau seniai trokšta išbandyti 3D spausdintuvų spausdinimo galimybes ir pasigaminti įdomių dalykų tiesiog namuose. Panašu, jog dabar tam yra pats geriausias metas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • Tomtop parduotuvėje 3D spausdintuvą „Anet A6“ galima įsigyti už 139,35 €.
  • Siunčiamas iš Vokietijos sandėlio, nelieka jokios rizikos dėl papildomų mokesčių. 
  • Pristatymas į Lietuvą nieko nekainuos – pristatys per 4-6 darbo dienas.
  • Perkant šį spaudintuvą, papildomai vos už 1 centą bus galima įsigyti 300 metrų ilgio ir 1,75 mm storio PLA plastiko pluošto. Įprastai jis kainuoja apie 15 eurų.
  • Čia galite rasti visus Tomtop pasiūlymus 3D spausdintuvams.

3D spausdintuvas „Anet A6“ yra ne tik itin optimalių matmenų (400 x 400 x 480 mm), tačiau taip pat gali spausdinti naudodamas ABS, PLA ir PP plastikus.

Šiuo atveju įdomu yra ir tai, kad „Anet A6“ planuojamo atspausdinti modelio brėžinį galima sukurti naudojant tiek „Windows“, tiek „Linux“, tiek „Mac“ operacines sistemas.

Be to, itin svarbu pabrėžti ir tai, kad su „Cura“ programine įranga sukurtas brėžinys vėliau gali būti atspausdintas tiesiog naudojant microSD kortelę, todėl darbui su „Anet A6“ nėra reikalingas nei kompiuteris, nei interneto ryšys.

Dideliu šio 3D spausdintuvo privalumu taip pat tampa ir jo korpuse integruotas LCD ekranas, kuriame spausdinimo metu yra pateikiamos ne tik svarbiausios „Anet A6“ darbinės charakteristikos, bet ir paties spausdinimo progreso eiga.

Galiausiai optimistiškai nuteikia ir tokios „Anet A6“ techninės ypatybės, kaip spausdinimui naudojamas žingsninis variklis, pasiekiamas 10 – 150 mm/s spausdinimo greitis bei užtikrinimas 0,012 mm X,Y bei 0,004 mm Z ašių pozicionavimo tikslumas. Purkštukų skersmuo yra 0,4 mm, sluoksnio storis 0,1-0,3 mm, o spausdinimo tikslumas – 0,1 mm.

„Anet A6“ spausdinimui naudoja įvairiais medžiagas: plastikus ABS, PLA, TPU, PP, nailoną, medieną ir kt medžiagas. Galima šį 3D spausdintuvą pritaikyti praktiškai bet kam, nuo įvairių mokslinių modelių ar medicininės įrangos spausdinimo iki žaislų vaikams. Viskas priklauso nuo asmeninių poreikių, o labiausiai – nuo fantazijos.

„Anet A6“ 3D stalinio spausdintuvo pakuotėje yra visos reikalingos detalės, bei pačio spausdintuvo surinkimui reikalingi įrankiai. Taip pat yra SD kortelė, kurioje yra montavimo instrukcija ir įdėta 10 metrų ilgio spausdinimo medžiagos.

Kaip su juo spausdinami daiktai, galite pamatyti šiame vaizdo įraše:

Tad, jei jau seniai planuojate išbandyti 3D spausdinimo galimybes, tai 3D spausdintuvas „Anet A6“ gali tapti tikrai geru pasirinkimu už itin simpatišką kainą, o be to, iškart gausite ir 300 metrų specialaus plastiko, tad nieko nelaukdami galėsite eksperimentuoti. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(1)
(12)

Komentarai (6)