Kas tas „Window Projector Wonderland“ ir kodėl tai gali tapti puikiu švenčių pagalbininku? (Video)  ()

Šiuo metu TomTop.com per savo eBay platformą parduoda labai įdomią prekę - „Window Projector Wonderland“. Iš principo, tai yra projektorius, bet visai ne toks, kokius esame įpratę matyti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiuo metu šį projektorių galima įsigyti už 24,99 eurus.

Garantuojamas nemokamas pristatymas į Lietuvą ir pinigų grąžinimo garantija.

Tad kas yra tas „Windows Projector Wonderland“? Gamintojas teigia, kad jis gali kiekvieną įprastą kambario langą paversti puikiu ekranu, tad iš principo „Windows Projector“ yra vaizdo projektorius, bet ne toks, kokį daugelis įsivaizduojame ir su kokiais esame susidūrę.

Jau vien iš kainos galima suprasti, kad tai ne toks vaizdo projektorius, kokius naudoja įmonėse, švietimo įstaigose ar žmonės namuose, žiūrėdami filmus. Juk jis ir kainuoja vos 24,99 eurus. Tad ką jis gali?

„Windows Projector Wonderland“ projektorius taip pat rodo filmus, bet jis rodo tuos, kurie yra įrašyti į šį projektorių. O jame jau yra iš viso 12 skirtingų filmų: 6 filmai kalėdinės tematikos ir 6 filmai – Helovino tematikos. Tad gamintojas pasirūpino, kad filmai tiktų įvairaus skonio žiūrovams ir įvairioms progoms.

Iškart reikia pabrėžti, kad tai tėra 16 sekundžių trukmės filmai – tad jie yra skirti papuošti jūsų namams. Tarkim, esant Helovinui, tereikės ant lango pakabinti specialios medžiagos skraistę ir pastačius priešais ją šį „Windows Projector Wonderland“ projektorių, paleisti Helovino tematikos filmus. Jie pagyvins jūsų namus, o kalėdinės tematikos filmai suteiks papildomo jaukumo ir smagesnės nuotaikos.

Patį projektorių galima pastatyti tiek vertikaliai, tiek horizontaliai, tad jį galima priderinti prie įvairaus paviršiaus ir kambario išplanavimo. Jis sveria tik 900 gramų, tačiau dėl turimo trikojo stovi stabiliai ir tvirtai.

Rekomenduojama „Windows Projector Wonderland“ statyti 5-10 metrų atstumu nuo paviršiaus, į kurį jis bus nukreiptas. Vaizdo rezoliucija siekia 320 x 240, o maksimalus vaizdas – 2 x 2 metrų. Tad šis įrenginys gali labai stipriai pagyvinti namus ir jiems suteikti daugiau gerų emocijų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(5)
(-4)

Komentarai ()