63 % nuolaida ir iš Vokietijos sandėlio – Tomtop parduoda vieną perkamiausių „Tronxy X5“ 3D spausdintuvą ir dar prideda 8 GB TF kortelę bei specialaus plastiko pluošto (Video)  ()

Turbūt dabar pats geriausias laikas tiems, kurie jau labai seniai nori išbandyti 3D spausdintuvų spausdinimo galimybes bei pasigaminti įdomių dalykų tiesiog namuose, tačiau nenori išleisti ženklios pinigų sumos. Tomtop pateikia fantastišką pasiūlymą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • Tomtop parduotuvėje 3D spausdintuvą „Tronxy X5“, 5 metrus specialaus plastiko pluošto ir 8 GB talpos TF atminties kortelę parduoda už 167 eurus.
  • Taikoma 63 % nuolaida.
  • Iš Vokietijos sandėlio – jokių muito mokesčių.
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą vos per 4-6 darbo dienas.

3D spausdintuvas „Tronxy X5“ yra ne tik itin optimalių matmenų (50 x 42 x 40 cm), tačiau taip pat gali spausdinti naudodamas ABS, PLA, TPU, PVA ir kitus plastikus bei dirbti su medžio ir nailono medžiagomis.

Šiuo atveju įdomu yra ir tai, kad „Tronxy X5“ planuojamo atspausdinti modelio brėžinį galima sukurti naudojant tiek „Windows“, tiek „Linux“, tiek „Mac“ operacines sistemas.

Be to, itin svarbu pabrėžti ir tai, kad su „Repetier-Host CURA“ programine įranga (palaiko anglų ir kitas kalbas) sukurtas brėžinys vėliau gali būti atspausdintas tiesiog naudojant TF kortelę, todėl darbui su „Tronxy X5“ nėra reikalingas nei kompiuteris, nei interneto ryšys.

Ir kas smagiausia, kad jau iškart gauname ne tik patį 3D spausdintuvą, bet ir atminties kortelę. Dažniausiai ją reikia pirkti atskirai.

Dideliu šio 3D spausdintuvo privalumu taip pat tampa ir jo korpuse integruotas LCD ekranas, kuriame spausdinimo metu yra pateikiamos ne tik svarbiausios „Tronxy X5“ darbinės charakteristikos, bet ir paties spausdinimo progreso eiga.

Galiausiai optimistiškai nuteikia ir šios „Tronxy X5“ techninės ypatybės, kaip spausdinimui naudojamas žingsninis variklis, pasiekiamas 40 – 120 mm/s spausdinimo greitis bei užtikrinimas 0,012 mm X,Y bei 0,0025 mm Z ašių pozicionavimo tikslumas. Purkštukų skersmuo yra 0,4 mm, o sluoksnio storis 0,1-0,4 mm.

Kaip jau ir minėjome „Tronxy X5“ spausdinimui naudoja įvairiais medžiagas: plastikus ABS, PLA, TPU, PVA, nailoną, medieną ir kt medžiagas.

Galima šį 3D spausdintuvą pritaikyti praktiškai bet kam, nuo įvairių mokslinių modelių ar medicininės įrangos spausdinimo iki žaislų vaikams. Viskas priklauso nuo asmeninių poreikių, o labiausiai – nuo fantazijos.

„Tronxy X5“ 3D stalinio spausdintuvo pakuotėje yra visos reikalingos detalės, bei pačio spausdintuvo surinkimui reikalingi įrankiai. Taip pat yra 8 GB atminties kortelė, kurioje yra montavimo instrukcija ir įdėta 5 metrų ilgio spausdinimo medžiagos.

Tad, jei jau seniai planuojate išbandyti 3D spausdinimo galimybes, tai 3D spausdintuvas „Tronxy X5“ gali tapti tikrai geru pasirinkimu už itin simpatišką kainą – kitose parduotuvėse toks pats 3D spausdintuvas kainuoja bent 70 eurų brangiau ir siunčiamas iš Kinijos.

Be to, iškart gausite ir 8 GB talpos atminties kortelę bei 5 metrus specialaus plastiko, tad nieko nelaukdami galėsite eksperimentuoti. 

Šiame vaizdo įraše detaliai parodoma, kaip surinkti „Tronxy X5“:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(3)
(4)

Komentarai ()