Anonso nuolaidos naujos kartos mėgėjiškam 3D spausdintuvui su liečiamu ekranu, spausdinimo atnaujinimo funkcija, atminties kortelės lizdu ir vos už 150€ („Alfawise U30“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Alfawise U30“ - tai mėgėjiškas 3D spausdintuvas, kurį surinkti turi patys pirkėjai. Jis gali spausdinti vidutinio dydžio daiktus, o 0,4 mm spausdinimo galvutė yra tvirta ir tiksli. „Alfawise U30“ turi paprastą aliuminį rėmą - pirkėjai džiaugiasi, kad jį lengva surinkti, o ekraną galima sumontuoti bet kurioje pusėje. Pirkėjai taip pat pastebi, kad šiuo įrenginiu lengva naudotis, o ir atspausdintų gaminių kokybė yra gera.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Alfawise U30“ specifikacijos

  • Spausdinimo erdvė: 220 x 220 x 250 mm.
  • Spausdinimo greitis: maksimalus – 120 mm/s, rekomenduojamas - 30 - 70mm/s.
  • Sluoksnio storis: 0,1-0,4 mm.
  • Spausdinimo galvutės dydis: 0,4 mm.
  • Galimi užpildai:  PLA, ABS, medienos kompozitas.
  • Galvutės temperatūra:  iki 250 °C.
  • Ekranas: 2,8 colių lietimui jautrus ekranas
  • Jungtys ir lizdai: SD kortelės lizdas, USB jungtis
  • Korpusas: aliuminis rėmas
  • Kitos savybės: perspėjimas dėl pasibaigusio užpildo, galimybė pratęsti pristabdytą darbą vienu paspaudimu.
  • Valdymas: liečiamu ekranu 2,8 colių spalvotu ekranu arba prisijungus prie „Windows“ / „Linux“  ar MAC kompiuterio.
  • Masė ir matmenys: 42,50 x 40,20 x 50,50 cm; 7,8 kg

„Alfawise U30“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - €150,94.
  • 31 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Palyginimui, „Alfawise U20“ kainuoja 258.10€ (28% nuolaida, iš Čekijos sandėlio)

„Alfawise U30“ – tai mėgėjiškas 3D spausdintuvas, skirtas namų naudojimui. Juo galima spausdinti įvairias plastikines ar medienos kompozito skulptūrėles, kurti prototipus ar netgi įvairius naudingus daiktus. Tiesa, šie daiktai turi tilpti 220 x 220 x 250 mm erdvėje, nes tai yra spausdinimo erdvės išmatavimai. „Alfawise U30“ pas pirkėjus atkeliauja nesurinktas, tačiau į vietas sumontuoti visas detales nėra taip jau sunku. Geriausia tai, kad taip pirkėjams suteikiama ir šiek tiek laisvės – galite pasirinkti, kurioje pusėje montuoti 2,8 colių spalvotą liečiamą ekraną, kuriuo šis įrenginys ir valdomas.

„Alfawise U30“ yra pakankamai paprastas įrenginys. Viena ašimi juda stalas (pirmyn-atgal), kitomis dviem (aukštyn-žemyn ir į kairę- į dešinę) juda spausdinimo galva. „Alfawise U30“ turi aliumininį rėmą su viršuje esančiu užpildo ritės laikikliu. Maitinimo blokas slepiasi po įrenginiu – taip tiesiog saugiau.

„Alfawise U30“ gali spausdinti ir 120 mm/s greičiu, tačiau gamintojas rekomenduoja likti 30 - 70mm/s rėmuose – taip saugiau ir tausojama įranga. Kiekvieno išlieto sluoksnio storis - 0,1-0,4 mm. Taigi, kaip galite įsivaizduoti, spausdinimas tikrai užtrunka, tačiau dėl to baimintis nereikėtų. Jei „Alfawise U30“ pritrūks užpildo, tai apie tai jus informuos. Jei netikėtai nutrūks elektros tiekimas ar užpildas visiškai baigsis, sugrįžę vieno mygtuko paspaudimu galėsite darbą tęsti.

„Alfawise U30“ gali spausdinti ir iš kompiuterio, prijungto per USB laidą, ir iš atminties kortelės. Taigi, „Alfawise U30“ gali veikti ir be kompiuterio – kartais taip tiesiog patogiau. Tuomet įrenginį galėsite valdyti spalvotu 2,8 colių lietimui jautriu ekranu. Iki 250 °C įkaistanti 0,4 mm spausdinimo galvutė gali susitvarkyti su visais populiariausiais užpildais, įskaitant ABS, PLA ir medienos kompozitą.

„Alfawise U30“ nėra pirmasis „Alfawise“ gamintojo 3D spausdintuvas - ši kompanija gerokai anksčiau, 2018 metų pirmoje pusėje anonsavo gerokai brangesnį 3D spausdintuvą - „Alfawise U20“ (dabar su 28% nuolaida kainuoja 258.10€ ir yra parduodamas tiesiai iš Čekijos sandėlio). Nors „Alfawise U30“ yra naujesnis įrenginys, bet nėra geresnis nei „Alfawise U20“.

„Alfawise U20“ spausdintuvas turi didesnę spausdinimo erdvę (300 x 300 x 400 mm), šildomą stalą, didesnį spausdinimo greitį (iki 150 mm/s) ir kitus privalumus. Tačiau „Alfawise U30“ yra lengvesnis, paprastesnis, lengviau surenkamas ir gerokai pigesnis 3D spausdintuvas. Pagal atsiliepimus, jis veikia beveik lygiai taip pat gerai, tačiau yra kur kas prieinamesnis - ko gero „Alfawise U20“ yra per brangus pradedantiesiems ir gamintojas nusprendė išleisti suspaprastintą versiją.

Visos šios savybės nulėmė ir tai, kad „Alfawise U30“ pirkėjai yra labai patenkinti šiuo įrenginiu.

„Alfawise U30“ atsiliepimai

Gearbest.com portale „Alfawise U30“ yra vertinamas 5 žvaigždutėmis, vertinimus pateikė jau 20 pirkėjų. Štai ką keletas iš jų pasakojo:

  • Pierre: „Vaizdo įrašai internete man padeda greičiau pažinti šį įrenginį. Mačiau, kad apie šį spausdintuvą jau diskutuojama „Facebook“ grupėse. Pirmasis įspūdis – „Alfawise U30“ yra išties patrauklus pasirinkimas, kurį lengva surinkti, o kokybė yra išties puiki. Jis taip pat yra paprastas naudoti. Nesu nė kiek nusivylęs niekuo. Naudoju U20 kai spausdinu didelius modelius, o U30 – kai reikia pagaminti kažką mažesnio. Pastarasis veikia taip pat gerai kaip ir pirmasis, jie pasižymi identiška kokybe, abu yra puikūs. Manau, kad U30 bus populiaresnis už U20, nes tiesiog yra pigesnis. Savo U30 surinkinėjau valandą“.
  • Emile: „Nuostabu gauti „Alfawise U30“ 2018-ųjų pabaigoje. Nors jis tikrai negali spausdinti tokių didelių daiktų kaip U20, jis turi visas savybes, kurių norėjau, įskaitant 0,1 mm storio sluoksnius su 0,4 mm galvute. Liečiamas ekranas gali būti įrengtas bet kurioje pusėje. Galiu jį valdyti ir kaire ranka – iš tikrųjų patogus sprendimas kairiarankiams. Man patinka naudotojo sąsaja – visi spausdintuvai turėtų turėti lietimui jautrius ekranus. Beje, programinė įranga yra atminties kortelėje, kuri atkeliauja su „Alfawise U30“.
  • Corraine: „Gavau spausdintuvą vakar ir surinkau jį per valandą. Instrukcijos „Youtube“ iš tikrųjų daug padėjo. Jau pradėjau spausdinti, kol kas esu visiškai patenkintas. 0,4 mm galvutė yra labai plona ir tiksli, gerai sureguliuota. Negaliu sulaukti, kol pamatysiu užbaigtą modelį – tikiu, kad jis bus gražus“.

  • MmPXys: „Aukštos kokybės, man patinka. Tai yra mano pirmasis 3D spausdintuvas, man patinka viskas susiję su juo. Tikslus spausdinimas, geras lietimui jautrus ekranas, naudinga spausdinimo atnaujinimo funkcija. Atspausdinau daugiau nei tuziną modelių, visi pavyko gerai, mano vaikai ir draugai jau prašė pagaminti daugiau“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()