Bekontaktis muilo ir pastos dozatorius, nerūdijantis plieno laikiklis dantų šepetukams ir skustuvui, specialiai nuo plaukų vonios kanalizaciją apsaugantis filtras. TOP 6 įdomiausi ir pirkėjų geriausiai vertinami daiktai, skirti virtuvės ir vonios kambariams (Video)  (2)

Virtuvėje bei vonioje praleidžiame nemažai laiko. Gaminame maistą, plauname indus, maudomės, prausiame naminius gyvūnus ir taip toliau. Tačiau gal visą tai galima kažkaip palengvinti ir padaryti bent šiek tiek patogiau, tvarkingiau ir švariau? Tikrai galima. Siūlome pasižvalgyti po itin įdomius, naudingus ir pirkėjų jau išbandytus daiktus, skirtus virtuvės ir vonios kambariams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. „Automatic Infrared Sensor Smart Liquid Soap Dispenser“ - belaidis ir bekontaktis skysto muilo dozatorius

Gearbest – 12,57 eurai, 27 proc nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Tai yra viena populiariausių prekių Gearbest internetinėje parduotuvėje, kai kalbama apie skysto muilo dozatorius ir turbūt ne be reikalo.

Šis skysto muilo ir ne tik jo, bet ir šampūnų, dušo želės, įvairių losjonų, indų ploviklių ir panašių skysčių dozatorius iškart patraukia dėmesį savo puikia išvaizda ir tuo, kad nereikia prie jo net liestis, o skystas muilas automatiškai išteka.

Tai vyksta dėl to, kad šis muilo dozatorius turi infraraudonųjų spindulių jutiklį, tad vos prie šio dozatoriaus pakeliama ranka, jis per 0,5 sekundės sureaguoja į žmogaus kūno skleidžiamą šilumą ir išleidžia truputi skysto muilo. Jokio kontakto, viskas higieniška ir švaru.

Šaunu ir tai, kad viršuje esančiu mygtuku galima reguliuoti kiek norima, kad vienu metu būtų išleista skysto muilo: 1 paspaudimas – standartinis kiekis, 2 paspaudimai – dvigubai daugiau, o 3 paspaudimai – maksimalus kiekis vienu metu.

Kitas puikus dalykas, kad šis dozatorius turi ir LCD ekraną, kuriame galima matyti kiek liko skysto muilo ar kito skysčio, kiek jo sunaudojama dozavimo metu ir baterijų energijos lygį. Beje, šis dozatorius yra maitinamas 4 AAA tipo baterijomis, kurias teks įsigyti atskirai.

Pilnai nerūdijančio plieno korpusas, puikus dizainas, 280 ml talpos, su papildomu plastikiniu pagrindu, kuris apsaugo nuo drėgmės kaupimosi po pačiu dozatoriumi, LCD ekranas, tinka tiek vonioje, tiek virtuvėje ir jokio tiesioginio kontakto, kaip su įprastais skysto muilo dozatoriais.

Čia galite pasižiūrėti, kaip toks dozatorius veikia:

2. „AD – 03 400ml Automatic Soap Dispenser“ - belaidis ir bekontaktis skysto muilo dozatorius

Gearbest – 9,04 eurai, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„AD – 03“ yra dar vienas puikus bei itin populiarus belaidis ir bekontaktis skysto muilo dozatorius, tačiau jis šiek tiek skiriasi nuo pirmiau aptartojo.

Pirmiausiai, „AD – 03“ korpusas yra ne metalinis, o pagamintas iš ABS plastiko, tačiau pats dangtelis yra metalinis.

Taip pat šio dozatoriaus talpa yra didesnė ir jame telpa 400 ml skysčio, kai aukščiau aptartame dozatoriuje maksimali talpa yra 280 ml.

„AD – 03“ taip pat maitinamas 4 AAA tipo baterijomis ir turi infraraudonųjų spindulių jutiklį, tad vos tik pakeliama ranka, jis pradeda leisti skystą muilą. Įdomu tai, kad jame nėra galimybės reguliuoti skysto muilo padavimo kiekio ir jo paduodama tiek, kiek laiko yra laikoma pakelta ranka.

Tiesa, maksimalus laikas siekia 2 sekundes, tad per tokį laiko tarpą bus paduodamas pakankamas kiekis skysto muilo, o jei bus mažai – beliks dar kartelį kilstelėti ranką.

Pats „AD – 03“ dozatoriaus korpusas turi permatomų vietų, tad vizualiai galima matyti, kiek dar yra likę skysto muilo, dušo želė ir t.t.

Tad šis „AD – 03“ dozatorius taip pat puikiai tinka vonioje ar virtuvėje, užtikrina higieną ir netgi yra pigesnis.

Trumpa ir konkreti apžvalga bei veikimo demonstracija:

3. „Ecoco Automatic Squeezing Toothpaste For Dustproof And Squeezing Toothpaste“ - dantų pastos dozatorius

Gearbest – 8,43 eurai, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Tai dar vienas įdomus dozatorius, tik šįkart jis yra skirtas dozuoti dantų pastai. Mums gal kiek neįprastas dalykas, kadangi dažniausiai dantų pastos tubelė mėtosi kažkur vonioje arba geriausiu atveju įdėta į kokią nors dėžutę.

„Ecoco“ dantų pastos dozatorius vos per kelias sekundes yra pritvirtinamas prie vonios sienos, į jį yra įdedama dantų pastos tubelė ir viskas, darbas baigtas. Viskas atrodo gražiai, tvarkingai ir patogiai.

Štai kaip „Ecoco“ atrodo, jo pritvirtinimas ir naudojimasis:

4. Skutimosi peiliukų ir dantų šepetėlių laikiklis

3 vietų: Gearbest – 7,34 eurai, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

2 vietų: Gearbest – 6,88 eurai, 0,11 eurų už siuntimą į Lietuvą.

Šie du metaliniai ir gražaus dizaino laikikliai yra puikus sprendimas, norint tvarkingai laikyti savo dantų šepetėlius ir skutimosi peiliukus.

Abu variantai yra pagaminti iš nerūdijančio plieno, saugūs, patvarūs, neslystančio paviršiaus, gražaus dizaino ir itin paprastai pritvirtinami.

Nereikia gręžti jokių skylių, o visas pritvirtinimas vyksta su nugarėlėje esančiais dviem lipdukais. Tad jų pritvirtinimas užtruks vos keletą akimirkų.

Trijų vietų laikiklis sveria 225 gramus ir jo išmatavimai yra 14,1 x 11,5 x 2,6 cm, o dviejų vietų laikiklis sveria 145 gramus ir jo išmatavimai yra 13,8 x 7,8 x 2,5 cm.

5. „Hole-free Corner Storage Shelf for Bathroom Kitchen“ - kampinis daiktų laikiklis

Gearbest – 2,76 eurai, 20 proc nuolaida, 0,05 eurai už siuntimą į Lietuvą.

Šis kampinis daiktų laikiklis itin puikus sprendimas tiek vonioje, tiek virtuvėje. Tokie laikikliai sutaupo nemažai vietos ir leidžia tvarkingai, vienoje vietoje ir po ranka laikyti būtiniausius dalykus, kaip: šampūnų, dušo želės, veido prausiklių, losjonų buteliukus ar virtuvėje susidėti į vieną vietą prieskonius.

Laikiklis yra pagamintas iš aukštos kokybės PP medžiagos, yra kietas ir patvarus. Tuščiavidurė konstrukcija užtikrina, kad nesikaups drėgmė ir bus palaikoma švara.

Sveria tik 103 gramus ir yra kompaktiškų išmatavimų: 24 x 13 x 8 cm.

O pats pritvirtinimas užtruks vos keletą akimirkų ir nereikės nieko gręžti ir sukti. Laikiklis pritvirtinamas pakuotėje esančiais lipniais lipdukais.

6. „Hair Anti-clogging Drain“ - filtras, apsaugantis vonios vamzdį nuo užsikimšimo plaukais

Gearbest – 4,94 eurai, 29 proc nuolaida, 0,47 eurai už siuntimą į Lietuvą.

Šis nebrangus daikčiukas yra itin naudingas tiems, kurie turi namuose įvairių augintinių ir juos maudo vonioje.

Net ir tie, kurie jų neturi, reguliariai susiduria su vonios vamzdžio užsikimšimo plaukais problema. To išvengti yra praktiškai neįmanoma ir dažniausiai griebiamasi įvairių cheminių preparatų pagalbos.

Kai kada jie padeda, kai kada ne. O būna ir tokių atvejų, kai tenka kviesti specialistus, nes savomis jėgomis jau nepavyksta įveikti šios problemos.

Akivaizdu, jog tai kainuoja ir laiko bei pinigų, tad geriau iš karto imtis tinkamų priemonių ir išvengti tokių nesklandumų. Tam ir yra skirtas šis prietaisas.

Nerūdijančio plieno filtras atskiria vandenį ir filtruoja nešvarumus, cinko lydinio dangtelis gražiai uždengia visą filtrą, o guminis sandarinimo žiedas, kurį galima keisti, papildomai užfiksuoja visus plaukus bei gyvūnų šerius.

Šis filtras puikiai tinka vonioms ir kriauklėms. Sveria 17,2 gramus ir yra tokių išmatavimų: 5,5 x 5,5 x 5 cm. Pakuotėje taip pat yra keturi skirtingo dydžio guminiai sandarinimo žiedai.

O kaip atrodo šis filtras, galite pasižiūrėti šiame vaizdo reportaže:

Aptarti daiktai susilaukia daugiausiai dėmesio, yra praktiški, naudingi bei nebrangūs. Ir žinoma, tai tėra tik nedidelė dalis įvairių įdomių dalykėlių, skirtų virtuvės ir vonios kambariams. Visą pasiūlą galite rasti čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(4)
(6)

Komentarai (2)