Puikus sportinis laikrodis su visomis būtiniausiomis išmaniosiomis funkcijomis – Tomtop skelbia akciją „LOKMAT MK28“ (Video)  ()

„LOKMAT MK28“ ne tik gerai atrodo, yra tvirtas bei atsparus vandeniui, bet ir turi daug naudingų ir praktiškų funkcijų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • Tomtop šį laikrodį parduoda už 18,59 eurus.
  • Nemokamas pristatymas į Lietuvą.
  • Vieno mėnesio pinigų grąžinimo garantija.

Laikrodis „LOKMAT MK28“ iš pradžių gali pasirodyti, kaip gana įprastas ir sportiško tipo laikrodis.

Tačiau jis taip pat aprūpintas galybe išmaniųjų funkcijų, yra suderinamas su „Android 6.0/iOS 7.0“ ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis.

„LOKMAT MK28“ palaiko „Bluetooth 4.0“ ryšį ir belieka į savo išmanųjį telefoną atsisiųsti programėlę, kurioje galima matyti visus pasiektus rezultatus bei keisti nustatymus ir sporto tikslus. Programėlė palaiko įvairias kalbas, tarp kurių yra anglų, rusų, vokiečių, italų ir kt.

Įdomu ir tai, kad laikrodis palaiko duomenų saugojimą debesijoje.

1,14 colio apvalus LCD ekranas turi papildomą apšvietimą ir gamintojas tvirtina, jog duomenys gerai matomi tiek dienos, tiek nakties metu.

Ekrane pateikiama itin daug įvairios informacijos, tarp kurios yra rodomi nueiti žingsniai, atstumas, sudegintos kalorijos, taip pat primenama apie gautas įvairias žinutes („Twitter“, „Facebook“, „WhatsApp“, „Skype“), praleistus skambučius ir net palaiko tokią funkciją, kaip nuotolinė kamera.

Laikrodžio meniu ir jo valdymas yra paprastas bei viskas vyksta vieno mygtuko paspaudimu.

Taip pat svarbu paminėti, kad „LOKMAT MK28“ yra atsparus vandeniui, tačiau gamintojas nepataria su juo maudytis ir plaukioti.

„LOKMAT MK28“ neturi įkroviklio ir maitinamas CR2430 baterija, kurios energijos įprastu režimu užteks 8 mėnesiams, o budėjimo režimu – iki 12 mėn.

Išmanusis laikrodis yra pagamintas iš metalo ir TPU. Dirželis yra 2,2 cm pločio ir 26 cm ilgio, o iš viso laikrodis sveria 86 gramus.

Tad „LOKMAT MK28“ yra sportiško tipo išmanusis laikrodis su visomis bazinėmis bei reikalingiausiomis funkcijomis ir dabar dar parduodamas už patrauklią kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(4)
(-1)

Komentarai ()