Kinijos turgelio stebuklai: fantastiškai geros kainos „Xiaomi“ oro taršos matuoklis, daugiau nei 11400 kartų pirkta valymo šluota su vandens purškimo funkcija ir vienos perkamiausių išmaniųjų svarstyklių iš Aliexpress (Video, Pirkėjų atsiliepimai)  ()

Naujausi Gearbest ir Aliexpress pasiūlymai:

- „Xiaomi Smartmi PM2.5 Air Detector“ - mobilus oro kokybės matuoklis;

- „SDARISB Spray Floor Mop“ - valymo šluota su vandens purškimo funkcija;

- „SDARISB Bluetooth scales“ - elektroninės matavimo svarstyklės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi Smartmi PM2.5 Air Detector“ - išskirtinai pigus ir mobilus oro kokybės matuoklis

  • Šiuo metu jis kainuoja tik 26,15 €;
  • 28 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Xiaomi Smartmi PM2.5 Air Detector“ yra išskirtinai pigus oro kokybės matuoklis. Įprastai tokie prietaisai Lietuvoje kainuoja daug, pavyzdžiui šis - virš 160 eurų.

O kodėl toks prietaisas apskritai yra reikalingas? Reikėtų pradėti nuo to, kad kietųjų dalelių aplinkoje atsiranda ir dėl natūralių priežasčių, tačiau ypatingai miestų aplinkoje ir atėjus šildymo sezonui - daug šių kenksmingų dalelių paleidžia pramonė, transportas ir kt.

Jei PM10 (iki 10 mikronų skersmens) daleles sulaiko žmogaus gerklė bei nosis ir didesnės žalos jos nepadaro, tai PM2.5 dalelės yra smulkesnės ir jau sugeba patekti į žmogaus organizmą. 

Patekusios į plaučius ir kraujotakos sistemą, jos gali skatinti astmą, alergiją, infarktą ar net priešlaikinę mirtį. Ilgalaikis buvimas užterštoje aplinkoje - kai PM2.5 viršija 25 mikrogramus, o nuo 2020-ųjų norma bus 20 mikrogramai - didina plaučių vėžio rizika. 

Tad akivaizdu, jog reikia vengti aplinkų, kuriose yra padidėjusi PM2.5 dalelių koncentraciją. O kaip žinoti kokia ji yra? Štai būtent tam ir yra skirti oro kokybės matuokliai, kaip „Xiaomi Smartmi PM2.5 Air Detector“.

„Xiaomi Smartmi PM2.5 Air Detector“ matuoklis yra ypatingas dėl to, kad maitinamas 950 mAh talpos įkraunama baterija ir galima tiesiog savo ekranėlyje parodyti kokia gi aplinkoje yra PM2.5 dalelių koncentraciją.

Vos vienas mygtuko paspaudimas ir jau žinosime ar saugu, tiesiogine to žodžio prasme, būti konkrečioje vietoje. 

Ir net jei pamiršime išjungti šį oro kokybės matuoklį, jis automatiškai išsijungs po 30 sekundžių. Taip ir taupoma baterijos energija.

„Xiaomi Smartmi PM2.5 Air Detector“ oro kokybės matuoklis yra tokių išmatavimų: 14 x 11 x 5 cm ir sveria vos 350 gramus. Labai išvaizdus, kompaktiškas, patogus nešiotis su savimi ir svarbiausia - naudingas prietaisas.

„SDARISB Spray Floor Mop“ - valymo šluota su vandens purškimo funkcija

  • Šiuo metu ji kainuoja tik 10,19 €;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą;
  • papildomai galima įsigyti valymo plaušinių - iki 9 vnt.

„SDARISB Spray Floor Mop“ yra neįtikėtinai populiari valymo šluota Aliexpress internetinėje parduotuvėje.

Ją jau įsigijo virš 11 400 pirkėjų ir pastarieji paliko virš 5700 atsiliepimų. Tarp jų yra daugybė gerų atsiliepimų ir iš Lietuvos pirkėjų.

Ši „SDARISB Spray Floor Mop“ valymo šluota yra pagaminta iš kokybiško aliuminio lydinio ir plastiko. Jos valymo galva pasisuka 360 laipsnių kampu, tad su šia šluota galima pasiekti visus namų kampelius.

Ir toks „SDARISB Spray Floor Mop“ paslankumas bei gebėjimas pasiekti visus namų kampelius ypač patinka pirkėjams.

Plius, šluota turi 500 ml talpos vandens bakelį ir priešais save purškia šį vandenį. Ir šią funkciją pirkėjai labai giria.

„SDARISB Spray Floor Mop“ panaudojimo galimybės yra labai plačios ir su šia šluota išvalysime praktiškai bet kokias grindis.

Kaip jau ir minėjome, pirkėjai yra labai patenkinti „SDARISB Spray Floor Mop“ šluota. Štai keletas jų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto ir atsiliepimų:

  • M***e - „Labai praktiška ir gerai pagaminta šluota. Man ypač patinka, kaip ji valo grindis. Jos pagrindas yra plokščias ir ganėtinai platus, tad puikiai išvalo grindis ir nepalieka dėmių. Vandens purškimo mechanizmas veikia puikiai ir vandenį purškia plačiai. Iškart kambaryje jaučiama gaiva. Man ši šluota labai patinka. Beje, ją man pristatė labai greitai - maždaug per 1,5 savaitės.“
  • P***v - „SDARISB Spray Floor Mop šluota yra nuostabi. Jos pagaminimo kokybė yra aukščiausio lygio. Puikiai atlieka savo funkcijas. Labai patogi valyti namus ir puikiai purškia vandenį. Beje, prieš plaunant su šia šluota grindis, rekomenduoju iš pradžių jas išsiurbti su dulkių siurbliu. Šluota pas mane atkeliavo per maždaug 3 savaites, tik man truputi nepasisekė - pakuotėje trūko vienos detalės. Parašiau pardavėjui ir jis iškart man išsiuntė trūkstamą detalę. Dabar su dideliu malonu naudojuosi šia šluota. Puikus pardavėjas ir aukščiausio lygio aptarnavimas. Rekomenduoju tiek pardavėją, tiek ir šią puikią šluotą.“

„SDARISB Bluetooth scales“ - elektroninės matavimo svarstyklės

  • Šiuo metu jos kainuoja tik 23,81 €;
  • 51 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„SDARISB Bluetooth scales“ yra perkamiausios išmaniosios svarstyklės Aliexpress parduotuvėje. Ir jų reitingas yra ypatingai aukštas - 4,8 iš 5 galimų. 

Standartiškai svarstyklių su virš 1000 pardavimų reitingas siekia apie 4,7. Daugelis pirkėjų šiomis „SDARISB Bluetooth scales“ elektroninėmis svarstyklėmis yra labai patenkinti ir teigia, kad jos matuoja tiksliai ir programėlėje pateikiama ypatingai daug informacijos.

„SDARISB Bluetooth scales“ yra kokybiškai pagamintos ir 760 gramus sveriančios išmaniosios, elektroninės svarstyklės.

Ir jos išmaniomis tampa dėl tos priežasties, kad palaiko išmaniąją programėlę - suderinama su Android ir iOS operacinėmis sistemomis - ir Bluetooth 4.0 ryšiu perduoda išmatuotus kūno parametrus. O pastarųjų šios svarstyklės sugeba išmatuoti labai daug - net 17.

Smagus dalykas yra ir tas, kad su vienomis svarstyklėmis ir viena programėle galima sekti visų namiškių kūno rezultatus ir jų pokyti. „SDARISB Bluetooth scales“ sugeba atskirai įrašyti iki 10 žmonių duomenis.

Dar verta paminėti, kad „SDARISB Bluetooth scales“ svarstyklėse yra LED ekranėlis, kuriame matyti dalis informacijos. Žinoma, visa ji pateikiama išmaniojoje programėlėje.

Taip pat „SDARISB Bluetooth scales“ svarstyklės atlaiko iki 180 kg svorį ir yra maitinamos 4 AAA tipo baterijomis. Štai keletas pirkėjų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto ir atsiliepimų:

  • D***Y - „Neįtikėtinas pristatymas - vos per dvi dienas gavau šias svarstykles. Rekordas. Kas mane dar labiau nustebino, tai pačios svarstyklės. Puiki kokybė ir labai lengvas suporavimas su AiFit programėle. Vos kelios akimirkos ir jau galiu pilnai jomis naudotis. Esu nustebintas tokia pateikiamų duomenų gausa. Šios svarstyklės puikiai tinka tiek mėgėjams, tiek ir profesionaliems sportininkams. Rekomenduoju.“
  • M***A - „Esu labai patenkinta SDARISB Bluetooth scales svarstyklėmis. Puiki pagaminimo kokybė ir labai paprastas programėlės įdiegimas bei susiejimas su telefonu. Prie programėlės pridėjau visą savo penkių žmonių šeimą ir dabar vienoje vietoje matome savo rezultatus. Rekomenduoju svarstykles padėti ant kuo lygesnio paviršiaus, kad matavimų rezultatai būtų kuo tikslesni. Išvaizdžios, tiksliai matuojančios, patogios naudoti ir daug informacijos suteikiančios svarstyklės. Rekomenduoju.“
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(2)
(4)

Komentarai ()