Vos 8€, o tokios ausinės: galingi žemi tonai, talpi baterija ir patogus dėvėjimas - už rekordiškai žemą kainą išparduodamos „Lenovo HE05“ ausinės (Video)  ()

Patogus valdymas, ilgas baterijos tarnavimo laikas, ypatingai galingi žemi tonai ir daugybė kitų privalumų. Ant kaklo pakabinamos „Lenovo HE05“ ausinės yra puikus pasirinkimas aktyvų gyvenimo būdą mėgstantiems žmonėms.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • Šiuo metu „Original Lenovo HE05 BT 5.0 Wireless Earphone Hifi Stereo Sports Headset 8 Hours“ ausinės parduodamos už 8,08 €;
  • 28 % nuolaida;
  • pati mažiausia kaina;
  • nemokamas siuntimas  į Lietuvą;
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija;
  • galima rinktis iš trijų spalvų modelių: baltos, juodos ir raudonos.

Pakuotėje rasime „Lenovo HE05“ ausines, USB laidą, skirtą įkrauti ausinių baterijai, naudojimosi instrukciją anglų kalba ir 3 poras skirtingų ausinių pagalvėlių.

„Lenovo HE05“ yra ant kaklo pakabinamos ir aktyvų gyvenimo būdą mėgstantiems žmonėms skirtos ausinės.

Jos aprūpintos naujausiu Bluetooth 5.0 techniniu sprendimu ir yra suporuojamos su Android bei iOS įrenginiais.

„Lenovo HE05“ taip pat turi 105 mAh talpos bateriją ir gamintojas teigia, kad šios energijos užteks nepertraukamai klausytis muziką 8 valandas. O pačią bateriją įkrausime per vieną valandą. Tad rodikliai yra tikrai geri.

Jei per savaitę sportuojame tris kartus ir kaskart po porą valandų, tai „Lenovo HE05“ ausinių baterijos užteks daugiau kaip savaitei laiko.

Kaip jau ir užsiminėme, „Lenovo HE05“ pasižymi naujausiu Bluetooth 5.0 techniniu sprendimu ir šios ausinės yra suporuojamos praktiškai su visais išmaniaisiais telefonais. Tad dėka naujojo Bluetooth 5.0, nereikės šalia savęs nuolat laikyti išmaniojo telefono. Galima bus patogiai sportuoti ir klausytis muzikos.

Taip pat ir nesibaiminti, kad praleisime svarbų skambutį. Su „Lenovo HE05“ ausinėmis galima ne tik valdyti muziką ir garsą, bet taip pat ir atsiliepti į skambučius bei juos atmesti.

Gamintojas ypač pabrėžia „Lenovo HE05“ ausinių lengvumą, ergonomišką dizainą ir jų dėvėjimo patogumą.

Dar vienas praktiškas „Lenovo HE05“ ausinių dalykas, tai, kad jų pačiose ausinėse yra magnetukai.

Tad tuo metu, kai muzikos nesiklausysime, šios ausinės gražiai viena prie kitos prikibs ir laikysis ant kaklo. Praktiškas sprendimas - taip ausinės bus po ranka ir jų nepamesime.

Gamintojas pažymi ir gerą ausinių balansą, kuris taip pat prisideda prie to, kad ausinės patogiai kabo ant kaklo. 

O jų pagaminimo kokybė ir lankstumas yra aukščiausio lygio. „Lenovo HE05“ netgi atsparios vandeniui, tad su jomis galima drąsiai keliauti į lauką ir nesibaiminti, kad bebėgiojant užklups lietus.

Kalbant apie dar keletą techninių dalykų, gamintojas pažymi, kad „Lenovo HE05“ turi 10 mm diafragmas, kurios užtikrina 20-20000Hz dažnio atsaką ir maksimalų 108 dB garso lygį.

Šios ausinės puikiai atkuria viso spektro tonus ir ypatingai galingi yra žemi tonai. O būtent tonizuojančios muzikos ir reikia sportuojant.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(14)
(2)
(12)

Komentarai ()

Susijusios žymos: