Geriausi pasiūlymai iš AliExpress: lietuvių masiškai perkamas oro drėkintuvas, vienas populiariausių „H96 MAX“ TV priedėlių ir išskirtinė kaina itin teigiamai vertinamam atsuktuvų rinkiniui „Xiaomi Wiha 24 in 1“ (Video)  (2)

Geriausi Aliexpress.com pasiūlymai:

- perkamiausias oro drėkintuvas su daug gerų atsiliepimų iš Lietuvos - „KBAYBO 300ml USB Electric Aroma air diffuser wood Ultrasonic air humidifier Essential oil Aromatherapy cool mist maker for home“;

- vienas perkamiausių TV priedėlių su daug gerų atsiliepimų iš Lietuvos - „H96 MAX RK3318 Smart TV Box Android 9.0 4GB 32GB 64GB Media player 4K Google Voice Assistant Netflix Youtube H96MAX 2GB16GB“;

- išskirtinai teigiamai vertinamas ir lietuvių labai perkamas itin tikslių elektronikos atsuktuvų rinkinys - „100%Xiaomi Mijia Wiha Daily Use Screw Kit 24 Precision Magnetic Bits Alluminum Box Screw Driver xiaomi smart home Kit“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Perkamiausias oro drėkintuvas iš Kinijos su daugybe labai teigiamų vertinimų iš Lietuvos

  • Dabar jis parduodamas nuo 8,41 €;
  • 40 % nuolaida;
  • iš Čekijos, Lenkijos arba Kinijos sandėlių;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
  • galima rinktis iš dviejų spalvų modelių.

„KBAYBO“ oro drėkintuvas yra labai populiarus ir jį jau yra įsigiję virš 22 700 pirkėjų ir palikę daugiau kaip 7 300 atsiliepimų.

Pirkėjai, ir labai didelė jų dalis iš Lietuvos, ypač džiaugiasi, kad „KBAYBO“ oro drėkintuvas yra toks pigus, kokybiškai pagamintas, puikiai šviečia ir keičia spalvas, gerai drėkina patalpų orą ir taip toliau.

Pažymima ir tai, kad prekė į Lietuvą atkeliauja ypatingai greitai - vos per 8 dienas.

Kompaktiško ir ganėtinai lengvo „KBAYBO“ oro drėkintuvo vandens talpa yra 300 ml ir tokio kiekio užtenka patalpoms drėkinti iki 6 valandų. Vieno tokio oro drėkintuvo pilnai užtenka 20-40 m2 dydžio patalpoms.

Jis taip pat turi specialų medvilninį tamponėlį, kuris atlieka filtravimo funkciją. Pirkėjai džiaugiasi, kad pakuotėje yra įdėtas ir papildomas tamponėlis (foto).

Verta pažymėti, kad į „KBAYBO“ oro drėkintuvą galima įpilti ir norimo bei mėgstamo kvapo eterinių aliejų ir taip kambaryje ne tik papildomai pakelti drėgmės lygį, bet ir suteikti naujų kvapų.

Pats drėkintuvo valdymas vyksta su ant jo korpuso esančiu mygtuku, reaguojančiu į prisilietimus. „KBAYBO“ keičia savo LED spalvas ir jų iš viso yra 7, bei dirba labai tyliai - iki 35dB. 

Prie tylaus darbo prisideda ir tai, kad „KBAYBO“ oro drėkintuvo pagrindas yra dengtas specialia gumos juostele, tad jis ant paviršių stovi tvirtai ir nesukelia nereikalingų vibracijų.

Dar svarbu pabrėžti ir tai, kad „KBAYBO“ oro drėkintuvas neturi baterijos ir jį reikės prijungti prie elektros tinklo arba kito įrenginio - kadangi jis maitinamas su USB laidu.

Pirkėjai šiam „KBAYBO“ oro drėkintuvui negaili gerų žodžių ir be gražaus dizaino, puikaus veikimo ir greito pristatymo yra pabrėžiamas ir tas faktas, kad „KBAYBO“ turi specialų daviklį, kuris užtikrina, jog oro drėkintuvas automatiškai išsijungs, kai jo talpoje vandens liks labai nedaug.

Išties šaunus oro drėkintuvas ir štai kelios pirkėjų darytos nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Vienas perkamiausių TV priedėlių iš Kinijos - naujausi techniniai sprendimai ir puikus pirkėjų įvertinimas

  • Dabar jis parduodamas nuo 22,08 €;
  • 42 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Atkreipkite dėmesį, kad galima rinktis iš keleto variantų: 2 GB + 16 GB, 4 GB + 32 GB arba 4 GB + 64 GB, su papildomais priedais, kaip su pažangesniu valdymo pulteliu, klaviatūra ir kt. 

Atitinkamai keičiasi ir kaina, tačiau turime galimybę kiekvienas pasirinkti tai, ko mums labiausiai reikia.

„H96 MAX“ TV priedėlis yra vienas perkamiausių Aliexpress parduotuvėje: beveik 30 000 pirkimų, virš 9 500 atsiliepimų ir, atsižvelgiant į tokį didelį kiekį pirkimų ir atsiliepimų, net 4,8 reitingas.

Šiam pažangiam ir naujausiais techniniais sprendimais aprūpintam TV priedėliui gerų žodžių negaili ir juo labai patenkinti pirkėjai iš Lietuvos.

„H96 MAX“ TV priedėlis turi 4-urių branduolių 64 bitų Rockchip RK3318 procesorių, 5-nių branduolių Mali-450 vaizdo plokštę, iki 4 GB operatyviosios ir 64 vidinės atminties, palaiko 2,4G ir 5G WiFi, Bluetooth 4.0, dirba su Android 9.0 operacine sistema - kas tokioje kainų kategorijoje ir dar kiniškuose TV priedėliuose yra ganėtinai retas dalykas - palaiko 4K (60fps, H.265) ir turi visas reikalingas jungtis.

Už tokią kainą „H96 MAX“ TV priedėlis yra labai šaunus pasirinkimas ir tikrai ne veltui jis yra taip masiškai perkamas.

O ir patenkintų pirkėjų atsiliepimai leidžia suprasti, kad „H96 MAX“ yra kokybiškas TV priedėlis. Štai keletas pirkėjų padarytų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Išskirtinai teigiamai vertinamas „Xiaomi Wiha 24 in 1“ atsuktuvų rinkinys

  • Dabar jis parduodamas už 16,51 €;
  • 30 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„Xiaomi Wiha 24 in 1“ - tai itin tikslių elektronikos atsuktuvų rinkinys, kurį jau įsigijo virš 6 600 pirkėjų, paliko virš 2 500 atsiliepimų ir šio atsuktuvų rinkinio reitingas yra maksimalus, 5 iš 5.

Rasti atsuktuvų rinkinį ar kitą prekę su maksimaliu reitingu ir atsižvelgiant į tokią gausybę pirkimų ir atsiliepimų yra beveik neįmanoma.

Ir kuo gi pirkėjams taip patinka šis „Xiaomi Wiha 24 in 1“ atsuktuvų rinkinys?

Aukščiausia kokybė. Visas „Xiaomi Wiha 24 in 1“ rinkinys yra metalinis. Galvutės, kurios yra suformuojamos ir nušlifuojamos labai preciziškai, yra pagamintos iš S2 plieno, kuris gerai atsispiria dėvėjimuisi. Tuo tarpu rankena ir dėklas yra aliumininiai.

Puikus turinys. Šį „Xiaomi Wiha“ rinkinį sudaro 24 galvutės, rankena ir dėklas. Rinkinyje rasite 5 kryžmines „Philips“, dvi šešiakampes, 8 „Torx“, 4 plokščias, dvi „Pozidriv“, vieną „Tri-wing“, vieną trikampę ir vieną dvišakę galvutes. Jos tinka ne tik pridedamai rankenai, bet ir kitiems standartines galvutes naudojantiems įrankiams.

Plačios panaudojimo galimybės. Manote, kad šie atsuktuvai per maži, kad būtų naudingi? Apsidairykite - mažus varžtus naudoja visi jūsų elektronikos prietaisai.

Šis rinkinys padės išardyti (ir, jei pasiseks, sutaisyti) jūsų telefonus, kameras, televizorius, kompiuterius. Jis taip pat pravers kuriant elektronikos projektus. Galiausiai, šie atsuktuvai yra tokie smulkūs, kad galėsite pažvelgti ir į rankinių laikrodžių vidų ar priveržti atsipalaidavusias akinių kojeles. 

Ir galiausiai kaina. Šiuo metu Aliexpress jis parduodamas už pačią mažiausią kainą ir kitose internetinėse parduotuvės toks pats rinkinys kainuoja bent 3-5 eurais brangiau. Ir įvertinant jo kokybę, už dabartinę kainą geresnį atsuktuvų rinkinį būtų tiesiog sunku surasti.

Oro drėkintuvus kviečiame pirkti Drekintuvai.lt el.parduotuvėje 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(5)
(5)

Komentarai (2)