Mažiausiomis kainomis iš Aliexpress: profesionalus trikojis iš Čekijos/Prancūzijos sandėlių, 10 klasės atminties kortelės ir puikiai lietuvių vertinamos bei perkamiausios „Mixcder E9“ ausinės (Video)  ()

Geriausi Aliexpress pasiūlymai:

- Puikiai vertinamas profesionalus trikojis iš Čekijos ir Prancūzijos sandėlių - „New Zomei Tripod Z666 Professional Portable Travel Aluminium Camera Tripod Accessories Stand with Pan Head for Canon Dslr Camera“;

- Labai gerai vertinamos, 10 klasės atminties kortelės - „MIXZA BF Memory Card 256GB U3 80MB/S Class10 128GB 64GB 32GB U1 Micro sd card UHS-1 flash card Memory Microsd TF/SD Cards“;

- Populiariausios, labai gerai vertinamos ir lietuvių perkamos „Mixcder“ kompanijos ausinės - „Mixcder E9 Active Noise Cancelling Wireless Bluetooth Headphones 30 hours Playtime Bluetooth Headset with Super HiFi Deep Bass“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors visas pasaulis paskendo koronoviruso sumaištyje, tačiau gyvenimas nestoja - AliExpress skelbia apie 10 metų jubiliejų ir ta proga prasidedantį masinį kelių dienų trukmės išpardavimą. Apie geriausius išpardavimo pasiūlymus dar rašysime ne kartą, o dabar - pirmieji geri pasiūlymai. 

Puikiai vertinamas profesionalus trikojis iš Čekijos ir Prancūzijos sandėlių - „Zomei Tripod Z666“

  • Dabar jis parduodamas už 24,83 €, įprasta kaina siekia 30€
  • 45 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„Zomei Tripod Z666“ yra vienas perkamiausių trikojų Aliexpress parduotuvėje. Jį jau įsigijo virš 3 200 pirkėjų, kurie paliko beveik 1 700 atsiliepimų ir trikojį įvertino 4,9 balais. Puikūs rezultatai tokiam specifiniam daiktui.

Taip, reikia pripažinti, kad tai toli gražu ne kiekvienam žmogui būtinas daiktas. Bet tiems, kurie turi fotoaparatą (-ų) ir mėgsta daug fotografuoti - tai yra nepamainomas pagalbininkas.

Pirkėjai pažymi, kad šis „Zomei Tripod Z666“ trikojis yra pagamintas iš aliuminio rėmo, dengtas guma, sveria apie 1,2 kg, sulankstytas yra 50 cm ilgio, o maksimaliai išlankstytas gali būti iki 1,5 metro.

Pirkėjai pažymi, kad prie šio trikojo yra labai paprasta pritvirtinti fotoaparatą ir trikojo galva pasukama 360 laipsnių kampu, tad daryti panoramines nuotraukas yra tikras malonumas.

Tik su trikoju galima padaryti nuostabaus grožio panoramines nuotraukas. Kaip ir nufotografuoti gamtos peizažus, padaryti portretines nuotraukas, įamžinti švenčių akimirkas ir pan.

Pirkėjai „Zomei Tripod Z666“ trikoju labai džiaugiasi ir lietuvaičiai tvirtina, kad užsakyta prekė į Lietuvą atvyko per porą savaičių, o pačio trikojo kokybė yra puiki.

Štai keletas trikojo nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Labai gerai vertinamos, 10 klasės atminties kortelės - „MIXZA“

  • Dabar jos parduodamos nuo 3,50 €;
  • 45 % nuolaida;
  • 1,59 € už pristatymą į Lietuvą;
  • galima rinktis nuo 16 iki 256 GB talpos.

„MIXZA“ atminties kortelės pirkėjų yra labai gerai vertinamos - turime 4,9 balų įvertinimą.

Pirkėjai akcentuoja, kad šios atminties kortelės pasižymi išskirtiniu dizainu ir tinka daugeliui įrenginių: telefonams, nešiojamiems kompiuteriams, fotoaparatams, dronams ir t.t.

Gamintojas tvirtina, kad atminties kortelės yra atsparios vandeniui, karščiui, šalčiui, magnetiniam poveikiui ir kitiems neigiamiems poveikiams.

Dėl savo galimybių greitai įrašyti/nuskaityti duomenis, atminties kortelės puikiai tinka filmuojantiems aukščiausios raiškos vaizdo įrašus.

Šios kortelės yra priskiriamos 10 klasei, U1 ir U3 (256 GB talpos kortelė aut. past.) kategorijoms. U3 kategorija garantuoja, kad kortelės mažiausia toleruojama duomenų rašymo sparta nėra mažesnė nei 30 MB/s, o duomenų skaitymo 80 MB/s. 

Tuo tarpu 10-os klasės U1 kategorijos atminties kortelės mažiausia toleruojama duomenų nuskaitymo sparta siekia 48-80 MB/s.

Tad šios „MIXZA“ atminties kortelės yra puikus pasirinkimas visiems, kurie ieško kokybiškų ir nebrangių atminties kortelių.

Populiariausios, labai gerai vertinamos ir lietuvių perkamos „Mixcder“ kompanijos ausinės - „Mixcder E9“

  • Dabar jos parduodamos nuo 39,39 €, įprasta kaina - 52€.
  • 56 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„Mixcder E9“ yra vienos perkamiausių kompanijos ausinių. Jas jau įsigijo beveik 3 000 pirkėjų, kurie paliko kone 1 800 atsiliepimų ir ausines įvertino net 4,9 balais.

Ir kuo gi taip pirkėjams patinka šios ausinės?

Pirmiausiai tuo, kad jos pagamintos labai kokybiškai, puikiai priglunda prie ausų, turi paminkštintą ir reguliuojamą lankelį, patogų valdymą ir gali būti naudojamos tiek be laido, tiek su pakuotėje esančiu 3,5 mm audio laidu.

Be to, pakuotėje yra ir ausinių baterijai skirtas įkrovimo laidas bei įkroviklis ir stilingas dėklas. Tad ausines galima patogiai gabentis su savimi.

Pirkėjai pažymi, kad ausinių turimos 500 mAh talpos baterijos užtenka labai ilgam. Vienu įkrovimu muzikos galima klausytis net iki 30 valandų, kas yra daugiau nei puiku.

Na, o pačią 500 mAh talpos bateriją įkrausime per maždaug dvi valandas. Tai taip pat yra geras rodiklis.

Galiausiai, garsas. Tiek pirkėjai, tiek ir apžvalgininkai vieningai tvirtina, kad už tokią kainą, „Mixcder E9“ ausinės užtikrina tiesiog puikią garso kokybę.

40 mm diafragmos, 32 omų varža, 20 - 20000Hz atsako dažnis, iki 94 dB garso lygis, užtikrinamas HiFi garsas, daug žemų tonų, geras balansas tarp žemų, vidutinių ir aukštų tonų.

Taip pat ausinės palaiko ANC (aktyvaus triukšmo slopinimo) technologiją, kuri aktyvuojama vieno mygtuko paspaudimu. Tai ypač pravers keliaujant viešuoju transportu bei būnant triukšmingesnėse vietose.

Ausinės lengvai ir greitai Bluetooth 5.0 ryšiu suporuojamos su telefonu ar kitu prietaisu ir duomenų perdavo signalas išlieka stiprus net ir įrenginiams nutolus vienam nuo kito.

Pirkėjai iš viso pasaulio ir lietuvaičiai „Mixcder E9“ ausinėms negaili gerų žodžių ir tvirtina, kad jos į Lietuvą atkeliavo per 12-30 dienų. Buvo labai gerai supakuotos, šauniai atrodo ir užtikrina labai gerą garso kokybę: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()